Af - 18/04-16 10:10

'Babyfarm' på hospital: Her bytter og sælger folk deres babyer'Babyfarm' på hospital: Her bytter og sælger folk deres babyer

I Indien har politiet opdaget en 'babyfarm', hvor nyfødte blev solgt og byttet ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Det indiske politi gjorde en frygtelig opdagelse, da de på baggrund af et tip ransagede et hospital i Gwalior-distriktet lørdag aften.

Her opdagede de nemlig, at en gruppe ansatte på hospitalet drev en forretning, hvor de solgte nyfødte børn samt gav par mulighed for at bytte deres egen baby ud med en anden. Det skriver Times of India.

Otte er anholdt i rumænsk-dansk sag om menneskehandel
Otte er anholdt i rumænsk-dansk sag om menneskehandel

Det var typisk babyer, som blev født efter voldtægt eller udenfor ægteskab, der blev afleveret på hospitalet og senere solgt videre til adoption. Prisen for en baby var omkring 9.300 kroner.

- Når en pige eller hendes forældre kontaktede dem for at få en abort, plejede lægerne på hospitalet af overbevise dem om, at de kunne føde sikkert og hemmeligt, siger en repræsentant fra politiet til Times of India og fortsætter:

- Så snart børnene blev født, og moderen blev udskrevet, begyndte de at lede efter godtroende par, som kunne købe dem.

Han fortæller desuden, at et par, der egentlig havde to drenge, byttede den ene af drengene med en nyfødt pige på hospitalet.

To nyfødte børn er er nu blevet reddet af politiet, der har fundet ud af, at tre andre er blevet solgt til barnløse par. Politiet leder nu efter de børn, der blev solgt fra hospitalet, og de par, der har købt børn fra hospitalet.

Fem mennesker, inklusiv hospitalets direktør og par, der har købt babyer fra hospitalet, er nu blevet sigtet for menneskehandel.

17-årig Vera blev truet med pistol til at sælge sex
17-årig Vera blev truet med pistol til at sælge sex

Tvunget til sexsalg og tyveri: 19 børn handlet til Danmark
Tvunget til sexsalg og tyveri: 19 børn handlet til Danmark

Anklager vil fælde rumænere for
Anklager vil fælde rumænere for "moderne slaveri"

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx