Af - 12/05-15 15:12

TV: Luft i maven? Det her projekt skal få dig til at prutte mindreTV: Luft i maven? Det her projekt skal få dig til at prutte mindre

Det er måske en god ide at støtte 'CH4', hvis man har problemer med at holde prutterne tilbage.

Her er reklamevideoen, der skal få folk til at støtte 'CH4' på Kickstarter. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Kender du en, der ikke er særlig god til at holde igen med prutterne, eller er du selv typen, der lukker luft ud på alle tidspunkter af døgnet? Så skal du måske have fat i en 'CH4', hvis den på et tidspunkt kommer på markedet.

Det er en lille dims, der skal hjælpe folk med at prutte mindre og som har søgt efter en økonomisk indsprøjtning på Kickstarter. Hvis projektet får 1,2 millioner kroner, så kan en verden med færre prutter måske være fremtiden.

Manden bag 'CH4' er brasilianske Rodrigo Narciso, der fandt på den lille dims i forbindelse med sit studie på universitetet i New York. Han fortæller til Mashable, at projektet deler vandene.

- Folks meninger er delte. Nogle er vilde med det, mens andre tror, at det er en joke, siger han.

TV: Genialt! Dreng tager brødrister med til 9. klasses afgangseksamen!
TV: Genialt! Dreng tager brødrister med til 9. klasses afgangseksamen!

Men det er altså ikke bare for sjov. Med 'CH4' får du en lille, firkantet dims, som du sætter i bæltet eller putter i baglommen, så den kan overvåge de gasser, du lukker ud til andres store foragelse.

Samtidig har du så en app på din telefon, hvor du fortæller, hvad du spiser. Der er nemlig nogle madvarer, der giver dig mere luft i maven end andre. På den måde kan du finde ud af, hvad du skal holde dig fra, og det skulle gerne få dig til at prutte mindre.

Med 'CH4' i baglommen kan du holde styr på prutterne. (Foto: Kickstarter/IWantCH4.com)

TV: SÅDAN bestiller man mad på McDonald's
TV: SÅDAN bestiller man mad på McDonald's

Navnet 'CH4' er ikke tilfældigt. Det er også den kemiske betegnelse fra metangas, som er en af de luftarter, der findes i de prutter, som vi mellem 13 og 21 gange om dagen lukker ud.

Det er blandt andet bønner, broccoli og sodavand, der giver meget luft i maven. Om det også er skyld i dine prutter, vil man så kunne finde ud af med 'CH4', hvis det altså nogensinde bliver til noget med projektet.

Kickstarter-indsamlingen sluttede nemlig natten til tirsdag, og der er kun indsamlet 24.000 kroner. Og det er endda på trods af, at man får sit eget eksemplar af 'CH4', hvis man smider 800 kroner efter projektet.

TV: Nååårh! Hørehæmmet dreng misforstår totalt: Jeg er ikke ond!
TV: Nååårh! Hørehæmmet dreng misforstår totalt: Jeg er ikke ond!

Det virker derfor meget usandsynligt, at de 1,2 millioner kroner bliver samlet ind. Rodrigo Narciso fortæller til Mashable, at han endnu ikke har besluttet sig for, om han vil forsøge med endnu en indsamling.

Vil du gerne gøre mere end bare at slippe en vind og i stedet slippe en mønt, så kan du finde Kickstarter-indsamlingen her.


LÆS OGSÅ: TEST DIG SELV: Hvor meget er du fra Randers?

LÆS OGSÅ: TV: Postkort fra bussen! Taler vi ikke sammen længere??

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sådan bliver dronning Margrethes...
bt.dk
Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Cecilie og Jonas: Dette frygter vi at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx