Af - 31/05-16 16:48; Opdateret: 31/05-16 17:00

Fodboldspiller laver hold med pædofileFodboldspiller laver hold med pædofile

Den dømte sexforbryder Adam Johnson er fortid i sin gamle fodboldklub Sunderland, men ifølge kilder er han nu igang med at starte sit eget fodboldhold bag tremmerne.

Bildstrecke im Grossformat »

Fodboldspilleren Adam Johnson har angiveligt lavet et fodboldhold i det fængsel han er indsat i.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub fyrer profil for sex med mindreårig

Ifølge The Daily Star har den daværende Premier League-profil fået lov til at spille fodbold i sin fritid, under forudsætning af at han træner et hold af sexforbrydere.

Holdet består af lav-risiko indsatte fra Moorland Prison i England, og kilder fortæller at Johnson har foreslået at holdet skal spille i Sunderland-trøjer. Noget der sandsynligvis ikke huer hans gamle klub.¨

LÆS OGSÅ: Fyret Premier League-profil idømt seks års fængsel

En kilde udtalte til The Sport Bible

- Johnson er glad for at spille fodbold igen, selvom han ikke er helt glad for at hans hold kommer til at bestå af pædofile og perverse.

- Fodbold er hans liv. Han har fået at vide at han skal træne holdet op til at spille mod andre hold i fængslet. Nogle af kampene bliver en anelse skøre, fordi sexforbryderne er de mest hadede indsatte.

LÆS OGSÅ: Adam Johnson appellerer dom for sex med mindreårig

Adam Johnson spillede for Premier League-klubben Sunderland, indtil han ved Bradford Crown Court blev idømt seks års fængsel for seksuel aktivitet med en 15-årig pige.


LÆS OGSÅ: Sunderland udskyder Aston Villa-nedrykning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx