Af - 14/08-14 05:55

Bedstemor fik besøg af politiet efter sjove billeder af barnebarnBedstemor fik besøg af politiet efter sjove billeder af barnebarn

En amerikansk bedstemor fik et besøg af politiet, efter hun havde lagt to billeder op af sit lille barnebarn på Facebook.

storybild

(Billede: Facebook)

Man skal tænke sig om en ekstra gang, før man lægger noget på Facebook. Eller i det mindste være helt sikker på, at der er styr på ens privatindstillinger på det sociale medie.

Det har en bedstemor fra den amerikanske stat Ohio lært på den hårde måde, efter hun lagde to fotos af sit to måneder gamle barnebarn på sin Facebook-side.

Billederne forestillede den lille pige med henholdsvis sutten tapet fast til kinderne, mens et andet viste hende i en stegeso omgivet af kartofler - lige klar til at komme i ovnen.

Det var - selvfølgelig og heldigvis - bare en joke for familie og venner, men andre Facebook-brugere kunne bestemt ikke se det sjove i historien.

De sørgede for, at både det lokale politi og Socialforvaltningen følte sig nødsaget til at kigge forbi Jackie Sheaks og hendes mand, Tommy.

- Vi ville aldrig skade vores børn, lyder det fra Jackie i et interview med lokalstationen WBNS.

Den lille piges mor var ikke utryg ved billederne, og Jackie understreger da også, at hun kun havde tape på kinderne i ganske kort tid, mens billedet blev taget.

Men selv om bedstemoren har taget den slags fjollede billeder af andre børn i familien gennem flere år, kommer det aldrig til at ske igen.

- Andre folk, synes ikke nødvendigvis, at dét, vi synes er sjovt, er sjovt. Det sker aldrig igen. Det har helt sikkert givet os en lærestreg, fortæller hun til WBNS.

Hvad synes det? Overreagerer andre Facebook-brugere, når de klager over billederne? Eller er det upassende at lave den slags jokes med et lille barn?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx