Af Mads Brandsen - 02/10-17 10:48; Opdateret: 02/10-17 13:23

Blodbad til koncert i Las Vegas: Mindst 50 dræbt og flere hundrede kvæstedeBlodbad til koncert i Las Vegas: Mindst 50 dræbt og flere hundrede kvæstede

Advarsel: Ubehagelige billeder.

Mand åbnede ild mod koncertgæster i USA

LÆS LIVE-BLOGGEN NEDERST I ARTIKLEN

Er du i Las Vegas? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt os på sms 1929, mail 1929@bt.dk skriv til os via Facebook her.

Politiet i Las Vegas har mandag morgen været på jagt efter en gerningsmand, der ifølge øjenvidner har affyret flere hundrede skud med automatvåben ved en countrymusik-festival nær byens berømte hovedgaden The Strip, skriver BBC.og nyhedsbureauet AP. En mistænkt mand meldes ifølge AP 'uskadeliggjort'.

Videoer på sociale medier viser hundreder af mennesker flygte fra stedet. På nogle klip kan der ifølge BBC høres skud. Festivalgæster beretter, at de under en koncert med Jason Aldean pludselig hørte skud.

50 personer meldes dræbt, mens over 200 er sårede. En talsperson fra University Medicial Center fortæller til AP, at »adskillige« personer er blevet bragt til hospitalet med skudsår.

Politiet opfordrer folk til at undgå at færdes i området. Områdets største lufthavn, McCarran International, oplyser på Twitter, at flere fly er omdigieret som følge af skudepisoden.

Følg Ritzaus liveblog her:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Team Danmark-direktør er skuffet over...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx