Af - 26/06-15 21:11; Opdateret: 26/06-15 21:44

Sarah skammede sig over sine store bryster - indtil de reddede hendes livSarah skammede sig over sine store bryster - indtil de reddede hendes liv

Hun brækkede ikke én enkelt knogle i kroppen på trods af en voldsom ulykke.

Bildstrecke im Grossformat »

28-årige Sarah Foster fra Storbritannien var utroligt tæt på at komme forfærdeligt til skade, da hun blev ramt af en bil, der kom susende med omkring 130 kilometer i timen.

Men moren til to børn på 13 og otte år overlevede på mirakuløs vis - og det var uden en eneste brækket knogle.

Det var Sarah Fosters store barm - på 38JJ - der reddede hendes liv. På en eller anden måde ramte hun bilens forrude, og brysterne fik hende kastet op på taget i stedet for at blive knust mellem bilen og et træ. Brysterne fungerede som en form for airbag, har lægerne konstateret.

Det skriver the Mirror.

- Jeg ramte forruden, hørte det sagde 'smask', og mine bryster ramte ruden så voldsomt, at den gik i stykker. Jeg kan ikke huske noget efter det. Marie (Sarahs kone, red.) siger, at jeg fløj over bilen, efter jeg havde ramt den.

En bevidstløs Sarah blev kørt på hospitalet, hvor hun modtog behandling. Kollisionen var så voldsom, at hendes tøj var revet af kroppen. Hun slap kun med nogle skrammer og hun fik revet ledbånd over i knæene.

- De (brysterne, red.) var godt forslået - og de (lægerne, red.) sagde. at brysterne bogstaveligt talt reddede mit liv, siger Sarah Foster.

Og det var lidt af et lykketræf, at ulykken fandt sted på den pågældende dag. For Sarah Foster gik nemlig med tanken om at reduceret brysterne, da de er til besvær i hverdagen, men det er slet ikke på tale længere.

LÆS OGSÅ: Har Kylie Jenner fået større bryster? Se hendes frække Snapchat-svar

LÆS OGSÅ: Er det her den mest tåbelige krops-trend på de sociale medier?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx