Af Fie West Madsen - 22/12-17 17:06

Han vandt 344 millioner og var sin kone utro: Nu afslører elskerinden intime detaljerHan vandt 344 millioner og var sin kone utro: Nu afslører elskerinden intime detaljer

En britisk kvinde afslører nu detaljerne om et forhold, hun havde til en gift mand, der vandt 344 millioner i lotto.

storybild

Arkivfoto. (Billede: MARTIN GERTEN)

I 2012 vandt Gareth Bull svimlende 344 millioner kroner i Euromillion jackpot, og efterfølgende udnyttede han berømmelsen, pengepræmien medførte, til at være sin kone utro med en kvinde ved navn Donna Desporte. Men det var måske ikke den bedste idé, for nu har den tidligere elskerinde afsløret intime detaljer om deres forhold i en ny bog.

Det skriver flere britiske medier, heriblandt The Guardian.

Bogen, der udkom som e-bog for en måned siden og i fysisk form for to uger siden, har den noget lange titel: 'Google mig - ingen løgne: Den utrolige sande hjerteskærende fantastiske historie om en overlever. Featuring forholdet med lottomillionæren, der varnd 41 millioner pund, Gareth Bull'.

Titlen henviser blandt andet til, hvordan Gareth Bull angiveligt scorede Donna Desporte ved at sige »Google mig« til hende, da de mødtes.

Som det fremgår, refererer bogens titel også tydeligt til den affære, Donna Desporte og Gareth Bull indledte i 2016, og nu har Bull indraget sin advokat for at få bogen stoppet, fordi den angiveligt indeholder private og fortrolige oplysninger.

Onsdag argumenterede Bulls advokat, Jacob Dean, således i retten i London for, at bogen skal standses, blandt andet fordi Gareth Bull ikke er en offentlig person.

Et argument, der overbeviste dommer Patrick Moloney, som påpegede, at en del af indholdet i bogen falder under kategorien 'kiss and tell'. Dermed har Gareth Bull nu rettens ord for, at bogen for nuværende skal stoppes.

Gareth Bull har ifølge hans advokat intet imod, at det kommer frem, at han har haft en affære, men det er særligt fire kategorier af emner, han ikke vil have frem: Detaljer om deres sexliv, udtalelser om Bulls forhold til sin kone, udtalelser om hans børn og udtalelser om hans eget fysiske helbred.

I retten fortalte Donna Desporte selv, at hun mente, detaljerne var nødvendige for at vise Bulls bedrag, og at hun desuden har overdraget rettighederne til bogen, hvorfor hun ikke har kontrol over, hvor og hvordan den bliver udgivet.

Donna Desporte og Gareth Bull mødtes på Tenerife sidste år, og i juni fortalte hun detaljer om deres møde og forhold til den britiske avis The Mirror. Hun delte samtidig et billede af de to på Facebook.

Affæren med Desporte resulterede efterfølgende i, at Gareth Bull og hans daværende kone Cathrine gik fra hinanden.

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX-podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i Itunes eller lyt med her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Valgstederne lukket: Optælling i...
bt.dk
Flyselskab med vildt tilbud: Få penge...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Kate Middleton hylder prinsesse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx