Af - 20/03-16 20:54; Opdateret: 20/03-16 21:11

Toby med to snuder undgik dyrlægens sprøjte: Nu er han med i freakshowToby med to snuder undgik dyrlægens sprøjte: Nu er han med i freakshow

Den to-snudede hund Toby var få dage fra at blive aflivet, men fik i 11. time en ny chance, da han blev adopteret til et freakshow.

Selvom Toby ligner alle andre hunde og er legesyg, glad, madglad, kælen og så videre, er der bare én ting, hvor Toby skiller sig ud fra de andre firebenede i hundemængden. Han har to snuder.

Og fordi ingen vil kendes ved Toby, efter han var blevet fundet af et dyreværn i Fresno, Californien, stod den australske shepherd, som Toby er af race, til at blive aflivet.

Sjov quiz: Er det en hund eller en muffin?
Sjov quiz: Er det en hund eller en muffin?

Få dage før hans sidste time var kommet, kom Todd Ray ham dog til undsætning. Han forelskede sig i de to snuder og adopterede Toby, som derved undgik dyrlægens, dødelige indsprøjtning.

- Alle, der møder Toby elsker ham, siger Todd til BBC og fortsætter:

- Det sørgelige er, at folk hellere vil lade en to-snudet hund aflive, end at de vil adoptere ham. Kun fordi han ser anderledes ud.

TV: Kvindelig soldat får rørende velkomst af sin hund
TV: Kvindelig soldat får rørende velkomst af sin hund

Se det fantastiske billede: Hund reddede familiens dreng
Se det fantastiske billede: Hund reddede familiens dreng

Todd Ray står i spidsen for 'Venice Beach Freakshow', som er et form for cirkus med et tilhørende museum af mærkværdigheder, og har nu med Toby i folden tilføjet endnu et medlem til sin 'skøre' familie.

- Jeg er fascineret af mærkelige dyrs smukke forskelligheder og af de magiske ting, de kan lære os, siger Todd og fortæller samtidig, at Toby på trods af sin korte karriere som 'freak' allerede er et stort hit i 'Venice Beach Freakshow'.

Derfor tisser hunde altid på gulvtæppet
Derfor tisser hunde altid på gulvtæppet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritiserede Donald Trump: Nu bliver...
bt.dk
Psykolog hører tit disse ord fra...
bt.dk
10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx