Af Sebastian Kirk - 04/10-17 18:20; Opdateret: 04/10-17 19:48

TV: Mand nægter at slukke sin smøg på tanken - så sker det bedsteTV: Mand nægter at slukke sin smøg på tanken - så sker det bedste

Det er vist det, man kalder karma.

storybild

Det er manden til højre, du skal holde øje med i klippet, som du kan se herunder.

Nogle ønsker en strammere rygelovgivning end andre, men de fleste kan nok blive enige om ét sted, ingen nogensinde bør ryge: ved benzinstanderne på en tankstation.

Det valgte en bulgarsk mand at se bort fra, da han stod ved en tankstation i hovedstaden Sofia. Han var steget ud af sin bil og stod blot en meter fra benzinstanderen med en tændt smøg i mundvigen.

Ifølge Mashable havde en ansat fra tankstationen bedt manden om at slukke sin smøg, hvilket han nægtede. Så tankpasseren gjorde det eneste, der gav mening: han fandt skumslukkeren frem.

Rygeren fik en ordentlig dosis af det brandslukkende stof, og fordi hans bildør stod åben, røg der uden tvivl en hel del ind i bilen også. Så kan han lære det.

Som du kan se herover (det er manden til højre, du skal holde øje med) blev episoden heldigvis optaget, så hele verden nu kan få lov at se, hvordan det ser ud, når karma får sin vilje. Og på Reddit, hvor klippet er blevet delt, er der en udbredt fornemmelse af, at retfærdigheden skete fyldest her.

'Han er min helt. Brandmajoren i min by arresterede en, der nægtede at slukke sin smøg ved benzinpumpen,' skriver brugeren Bishopjones eksempelvis.

'Opfør dig som en sikkerhedsrisiko, og du bliver behandlet som en sikkerhedsrisiko. Folk er ligeglade med, hvor sej du ser ud, når du bringer andres liv og ejendomme i fare,' lyder det fra RadBadTad.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ingen opdagede, hvem der OGSÅ vinkede...
bt.dk
Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Dårligst af alle: Helt og aldeles...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-stjerne er blevet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx