Af - 04/01-16 15:22

Voldsom spøg på McDonald's: Lille pige fik huden flået afVoldsom spøg på McDonald's: Lille pige fik huden flået af

Hvad der skulle have været en hyggelig tur på McDonald's, blev en uhyggelig oplevelse for fireårige Kaya Langmead

Bildstrecke im Grossformat »

Se hvor slemt, fireårige Kaya kom til skade

Fireårige Kaya Langmead skulle en hurtig tur på toilettet, da hun sammen med sin mor og søster var på McDonald's nytårsaftens dag i den engelske by Exeter. Men besøget trak ud.

Toiletbrættet var nemlig blevet smurt ind i lim, og den fireårige pige fra Exeter fik revet huden af på benene og numsen, da hun satte sig, skriver Daily Mail.

Det lokale politi leder efter to teenagepiger, der angiveligt bærer skylden for ulykken. Politiet mener nemlig, at de to som en joke smurte superlim på toiletbrættet, hvor den fireårige Kaya Langmead satte sig.

- Jeg stod uden for toilettet med mine to døtre i et godt stykke tid. Vi var lige ved at give op, da de her to piger kom grinende ud af toilettet. De var formentlig først i teenageårene. Jeg tænkte ikke så meget over det, og Kaya gik på toilettet, fortæller mor til Kaya, Nicole Langmead til Daily Mail.

- Bagsiden af hendes ben og hendes numse er rød og hudløs, efter limen havde limet hende fast til sædet, og hun har grædt mere eller mindre lige siden, fortæller hun videre til mediet.

Se hvor slemt fireårige Kaya kom til skade i galleriet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx