Af Sebastian Kirk - 25/10-17 22:03

Han kalder sig 'Sperminator': Mød manden, der er far til 29 børnHan kalder sig 'Sperminator': Mød manden, der er far til 29 børn

Amerikanske Ari Nagel er far til 29 børn med 24 forskellige kvinder.

storybild

Amerikanske Ari Nagel er far til 29 børn med 24 forskellige kvinder. Tre yderligere børn er på vej.

Amerikanske Ari Nagel har en mission.

Den 42-årige mand fra New York ser det som sin livsmission at sprede sine gener så vidt og bredt som muligt, og i skrivende stund er han biologisk far til ikke færre end 29 børn med 24 forskellige kvinder. Derudover er der tre nye på vej.

»Hvis nogen spørger efter mit sæd, vil jeg ikke afvise dem. Kvinder har tilbudt mig betaling for at flyve til Israel, Taiwan, Vietnam og næsten hver eneste stat i USA,« fortalte han mandag, da han var gæst i det amerikanske talkshow 'The Maury Show'.

»Enhver race, enhver religion, homoseksuel eller heteroseksuel - jeg afviser ingen kvinder,« fortsatte han.

Ari Nagel er tidligere gift og har tre 'helt normale' børn med sin ekskone. Men hans 'mission', der har givet ham tilnavnet 'The Sperminator', satte en stopper for ægteskabet, da konen fandt ud af det.

Han fortsætter dog ufortrødent. Som professor på et amerikansk universitet er hans gener i høj kurs, og han tager ikke noget for sin sæd. Kvinderne bestemmer selv, hvordan de vil modtage sæden - via kunstig befrugtning eller på 'gammeldags manér' - og de bestemmer også selv, i hvilken grad Ari Nagel skal være involveret i barnets opvækst.

»Jeg er fuldtidsforælder til nogle af børnene. Nogle ser jeg hver dag, nogle en gang om ugen, og nogle en gang om året. Det er virkelig op til mødrene,« forklarede han til Maury.

Det er dog ikke kun positivt. Selv om han på forhånd har aftalt med kvinderne, at han ikke skal betale børnepenge, har nogle af dem siden skiftet mening og lagt sag an mod ham.

»Jeg betaler børnepenge til ni børn. Det er mere end halvdelen af min lønseddel,« sagde han i programmet.

Ari Nagel siger, han har 'super-sæd'. Ifølge ham selv har læger fortalt ham, at hans sædkvalitet er usædvanligt god, hvilket er en af grundene til, at han har taget sit valg.Han regner dog ikke at fortsætte for evigt.

»Jeg vil helt sikkert ikke blive ved, når jeg er 50, så måske to-tre år mere.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skandalen spreder sig som en...
bt.dk
Bling-bling: Wozniacki kan score...
bt.dk
Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Kvinde bestormet med beskeder efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx