Af Mike Kaltoft Jensen - 03/01-18 12:30

Efter stor succes i udlandet: Coca-Cola lancerer nyt produkt i DanmarkEfter stor succes i udlandet: Coca-Cola lancerer nyt produkt i Danmark

Du er måske stødt på den populære iste Fuze Tea på ferier i udlandet, og nu kan du også finde den på hylderne i Danmark.

Fuze Tea

Fem år efter lanceringen er isteen Fuze Tea nu kommet til Danmark. Det oplyser Coca-Cola, der står bag produktet, i en pressemeddelelse.

»Te er blandt de mest populære drikke herhjemme, og mange danskere elsker at drikke te, fordi det forbindes med hygge og selvforkælelse. Fuze Tea er en forfriskende og velsmagende iste, som kan nydes både derhjemme og på farten – og Fuze Tea er perfekt, når man har behov for en lille pause i hverdagen,« siger Cecilia Ege Sannig, der er Senior Brand Manager for Fuze Tea hos Coca-Cola Danmark, i en pressemeddelelse.

Fuze Tea beskrives som en fusion af te og juice, og danskerne får i første omgang fornøjelsen af tre forskellige varianter: fersken, citron og en med smag af fersken/hibiscus. Ifølge Coca-Cola er isteen baseret på te fra bæredygtige plantager i Kenya og Argentina, sødet med sukker og steviaekstrakt, og den er ikke tilsat konserveringsmidler eller farve.

»Det er en forfriskende iste, som man kan nyde med god samvittighed, fordi den har et lavt kalorieindhold og er baseret på kvalitetste fra bæredygtige plantager. Fuze Tea er perfekt, når man vil forkæle sig selv,« siger Cecilia Ege Sannig.

En almindelig flaske Fuze Tea Peach på 400ml indeholder 76 kalorier. Til sammenligning er der 168 kalorier i en Coca-Cola af samme størrelse.

Fuze Tea landede på hylderne i Danmark tirsdag og kan købes i alle supermarkeder, kiosker og andre salgssteder, der forhandler Coca-Cola-produkter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
'Nogen af os vil altid gå rundt og...
bt.dk
Et af landets dyreste huse: Jensens...
bt.dk
Blev kendt som Mini Me: Austin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx