Af Fie West Madsen - 16/07-17 12:42

Flyselskab i ny kæmpebrøler: Sendte kendt musikers hund på det forkerte flyFlyselskab i ny kæmpebrøler: Sendte kendt musikers hund på det forkerte fly

Flyselskabet United Airlines har været genstand for massiv negativ omtale de seneste måneder, og nu er endnu en uheldig sag dukket op på det amerikanske flyselskabs bord.

storybild

Rapperen Schoolboy Q mistede sin hund, en fransk bulldog, på en flyvetur fra Missouri til Burbank i Californien.

Fredag fløj flyselskabet nemlig rapperen Schoolboy Q's hund, en fransk bulldog, til en forkert by.

Det skriver rapperen selv på Twitter, hvor han er tydeligt oprevet over situationen.

'I er nogle idioter United HVORDAN HAR I SAT MIN HUND PÅ DET FORKERTE FLY???? Jeg har brug for svar' skrev rapperen fredag i et tweet, der siden er blevet delt mere end 66.000 gange.


Rapperen, hvis borgerlige navn er Quincy Matthew Hanley, og som blandt andet er kendt for sangen 'That Part', forklarer til CNN, at hans hund - Yeerndamean - skulle have været med ham fra Missouri til Burbank i Californien, men flyselskabet fik hunden forbyttet med en anden under en mellemlanding i Denver.

Han understreger samtidig over for det amerikanske medie, at han har planer om at sagsøge flyselskabet.

Kæmpekaninen Simon fløj med omstridt flyselskab - nu er han død

United Airlines forklarer til CNN, at man sørger for at genforene hund og ejermand hurtigst muligt.

'Vi arbejder så hurtigt som muligt på at genforene kæledyret med sin ejer senere i aften (fredag aften red.). Vi har kontaktet vores kunde og har oprigtigt undskyldt for denne fejl og yder erstatning. Kæledyr er en del af vores kunders familie, og deres sikkerhed og velbefindende er af stor vigtighed for os,' lyder det fra flyselskabet i en udtalelse.

Det er langtfra første gang, at flyselskabet United Airlines er i problemer. I april blev flyselskabet genstand for en voldsom shitstorm, efter man med vold valgte af smide passageren David Dao, der er læge, af et fly fra Chicago til Louisville.

Mor betalte 6.500 kroner for flysæde til tre-årig - men flyselskabet gav bare pladsen væk

Ud over en hjernerystelse og en brækket næse havde lægen slået to fortænder ud, da flere vagter var særdeles voldsomme over for ham. David Dao endte sidenhen med at få en undskyldning og en økonomisk erstatning fra flyselskabet, som også siden har ændret en række procedurer og retningslinjer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx