Af - 13/01-15 19:27

Han fik 81.000 i erstatning af politiet: Blev arresteret dagen efterHan fik 81.000 i erstatning af politiet: Blev arresteret dagen efter

24-årige Kevin Duffy har vidst god grund til at hade politiet.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Polfoto)

Det engelske politi havde klokket noget så grusomt i det, da de anholdte 24-årige Kevin Duffy for at overtræde betingelserne for hans kaution, selvom sigtelsen mod ham allerede var blevet droppet.

Og dén bummert kostede det britiske retsvæsen 13.000 pund, eller 81.000 i kompensation til den unge brite, der blev anholdt uden grund.

Men da Kevin Duffy var gået ned i banken for at hente de første 3.000 pund af sin erstatning, blev han på vejen hjem endnu engang holdt ind til siden af det britiske politi. Det skriver The Mirror.

- Jeg var i bilen med en ven. De sagde, at de havde holdt mig ind til siden for at tjekke bilen, men at alting var o.k. Så kom der flere betjente. De sagde, de ledte efter cannabis, fordi de kunne lugte det i min bil, sagde han efterfølgende til det britiske medie.

Steroidhandel foregår helt åbenlyst på Facebook
Steroidhandel foregår helt åbenlyst på Facebook

Og her blev han anholdt endnu engang. Da han havde brugt seks timer i arresten blev han løsladt. Men da han spurgte efter sine penge, som betjentene havde taget, fik han at vide at de lå hos en anden politistation, og at han måtte vente en måned med at se sine penge. Og ganske rigtigt:

- Jeg fik ikke pengene tilbage før en måned senere, og imellemtiden måtte jeg låne penge af en ven, sagde han.

Desperat trænings-reklame mødes af klagestorm
Desperat trænings-reklame mødes af klagestorm

Ifølge Kevin Duffys advokat, Iain Gould er sagen langt fra enestående i Storbritannien:

- Kevin Duffy er en af mine mange klienter fra England og Wales, som jeg succesfuldt har fået tilkendt kompensation, sagde han til det britiske medie.

Hund spiser vielsesringe for over 144.000 kr
Hund spiser vielsesringe for over 144.000 kr

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx