Af - 23/03-16 11:53

TV: Mand klædt ud som påskehare i vild nævekampTV: Mand klædt ud som påskehare i vild nævekamp

Søndag eftermiddag i et amerikansk indkøbscenter skulle have været en hyggelig familiebegivenhed med sand påskestemning. Dagen fik dog et voldsomt udfald.

storybild

Påskefreden blev på dramatisk vis spoleret i et indkøbscenter på den amerikanske østkyst. Faderen til en et-årig pige endte nemlig i et voldsomt slagsmål med centerets påskehare.

Newport Centre i New Jersey havde i dagens anledning hyret en påskehare, der skulle tage billeder med de yngste gæster. En lille pige på ét år skulle angiveligt være faldet efter hun fik taget sit billede, hvilket fik hendes far helt op i det røde felt.

LÆS OGSÅ: Politiet måtte tilkaldes: Vrede mænd i vild slåskamp over kondisko

Det vides ikke hvem der startede, men faderen til pigen, og den 22-årige mandlige påskehare endte i nævekamp. Kunder og sikkerhedspersonale måtte træde til og stoppe slåskampen, indtil det lokale politi i Jersey ankom til stedet. Det skriver BuzzFeed.

En tilskuer fik optaget en del af slagsmålet, der viser en aggressiv "påskehare".LÆS OGSÅ: Ny app hjælper dig med at finde en slåskamp

"Den som jager to harer, får ingen", hedder et gammelt ordsprog. Politiet i Jersey fangede dog begge slagsbrødre, som efterfølgende blev behandlet for mindre skader på byens hospital.

Her er endnu en hare havnet i en uheldig situation, i filmen Mallrats.

LÆS OGSÅ: TV: Aggressivt brød nedlagt af lille kvinde med vild brydeteknik

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx