Af - 15/08-15 20:18; Opdateret: 15/08-15 20:34

Sådan ser den perfekte kvindekrop ud: 18 lande – 18 vidt forskellige svarSådan ser den perfekte kvindekrop ud: 18 lande – 18 vidt forskellige svar

En britisk undersøgelse viser, hvordan den ideelle kvindemodel ser ud i 18 forskellige lande fra USA over Europa til Kina.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvordan opfattes ydre skønhed på tværs af landegrænser?

Det spørgsmål satte den britiske hjemmeside onlinedoctor.superdrug.com sig for at finde ud af.

LÆS OGSÅ: 'Den perfekte krop' fra Victorias Secret bliver angrebet

Måden de gjorde det på var at sende et billede af en kvindelig model til 18 grafiske designere i 18 forskellige lande verden over. Alle sammen kvinder.

Deres opgave lød på at photoshoppe pigen på en sådan måde, som de mente, at befolkningen i deres respektive land ville finde mest attraktiv.

Arbejdsbeskrivelsen lød således:

- Photoshop hendes form. Ideen er at Photoshoppe og retouchere denne kvinde, så hun gøres mere attraktiv for borgerne i dit land. Vi forsøger at udforske, hvordan opfattelsen af skønhed varierer fra land til land. Flere designere deltager i undersøgelsen. Du kan ændre tøjet, men hendes form skal være synlig. Ingen nøgenhed. Alle andre ændringer - herunder til hendes facon og form - er op til dig.

LÆS OGSÅ: LISTE: 20 stjerners vilde plastik-forvandlinger

LÆS OGSÅ: Kritikere: Viral skønhedstrend har en slem bagside

I galleriet herover kan du se, hvordan de 18 designere mener, hvordan den ideelle kvinde ser ud i deres land. Som en lille teaser kan det nævnes, at Kina og Italien var de lande, som var mest interesseret i det slanke look, imens Spanien og Colombia var de lande, der gik efter looket med den højeste BMI.

LÆS OGSÅ: Du kan få mænd til hvad som helst: Hvis du er pæn nok

LÆS OGSÅ: Undersøgelse: Kvinder vil helst date den sjove mand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx