Af - 28/01-17 20:29

Fastfood-ansat anholdt for at smøre sit menstruationsblod på burgerFastfood-ansat anholdt for at smøre sit menstruationsblod på burger

En kvindelig ansat på burger-restaurant er blevet anholdt, fordi hun angiveligt indsmurte en kundes burger i sit menstruationsblod.

Bildstrecke im Grossformat »

En kunde hos den amerikanske familierestaurant Jack’s i Columbus, Mississippi, fik lidt mere, end hun bestilte, da hun for nylig kørte igennem restaurantens drive-through.

Ekspedienten, 18-årige Sky Juliett Samuel, følte nemlig, at kvinden ‘havde et attitudeproblem’ - og det valgte hun angiveligt at ‘hævne’ ved at slikke og putte sit menstruationsblod på den burger, kunden havde bestilt. Det skriver Daily Mail.

Fandt mystisk, klam klump i sine chips: Her er firmaets teori
Fandt mystisk, klam klump i sine chips: Her er firmaets teori

En af Sky Juliett Samuels kollegaer så, hvordan hun stak hånden ned i sine bukser og tørrede fingrene af på burgerbollen. Efterfølgende slikkede hun på osten, der skulle i burgeren.

Kollegaen fortalte sin mor om det, da hun kom hjem. Moren, Tabatha Hollins, blev så rasende, at hun kontaktede restauranten for at tale med en manager. Det kunne hun ikke få lov til, så hun kontaktede kædens hovedsæde. Heller ikke her kunne hun få hjælp.

- Så kaldte de min datter ind på arbejde og sagde, at hun skulle sige op. Da hun spurgte hvorfor, sagde de, at det var fordi, hendes familie indgav falske anklager, skriver den rasende mor i et opslag på Facebook, hvor hun advarer mod den ‘klamme’ restaurant.

Derfor må du ALDRIG lade hunde slikke dig i ansigtet
Derfor må du ALDRIG lade hunde slikke dig i ansigtet

Opslaget er blevet delt mere end 4.000 gange, og her har hun vedhæftet en lydfil, hvor en kvinde - som angiveligt er Sky Juliett Samuel - siger, at ‘de ikke kan bevise noget’, fordi der ikke findes en video af episoden.

I sidste uge udsendte politiet i Columbus så en arrestordre på den 18-årige kvinde på det grundlag, at hun ‘bevidst har solgt usundt brød eller drikkevarer’ - en forbrydelse, der straffes med op til fem års fængsel.

Sky Juliett Samuel meldte kort tid efter sig selv til politiet. Hun er blevet løsladt mod en kaution på 5.000 dollar - cirka 35.000 kroner. Jack’s har efterfølgende meldt ud i en pressemeddelelse, at man støtter politiets arbejde, og at man har igangsat sin egen undersøgelse af episoden.

AD! Kvinde gør klamt fund i sin McDonalds-burger
AD! Kvinde gør klamt fund i sin McDonalds-burger

Tabatha Hollins har siden skrevet på Facebook, at hun har ondt af den unge pige, der selv har en datter, efter sagen er blevet offentlig.

- Jeg har sagt til et par mennesker, at jeg har ondt af Sky og det, hun nu skal leve med. Men jeg tænkte længe over det, før jeg skrev det (på Facebook, red.). Jeg var nødt til at få folks opmærksomhed, så Jack’s ville lytte, skriver hun og supplerer:

- Vi har ret til at gå ud og spise uden at bekymre os om, hvad der er i vores mad. Jeg ville ønske, der var noget andet, jeg kunne have gjort.

AD: Klamt bacon-stykke går verden rundt
AD: Klamt bacon-stykke går verden rundt

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Sjældent vejrfænomen sender isnende...
bt.dk
Prisvindende magasin hylder dansk...
bt.dk
Her er forskernes opskrift: Sådan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx