Af - 01/02-16 06:37

Sådan hjælper ny app dig ud af akavede situationerSådan hjælper ny app dig ud af akavede situationer

Appstore er blevet en app rigere. Gotta Go hjælper dig, hvis du havner i en uønsket situation. Med få tryk kan du bilde din date ind, at du bliver nødt til at gå.

Bildstrecke im Grossformat »

Vi har alle prøvet at befinde os i uønskede situationer; langtrukne samtaler, akavede dates eller tørre familiemiddage. Akavetheden er øredøvende, og der er tusinde steder man hellere vil være - man håber på en anledning til at smutte.

Den anledning får du nu foræret i App Store. Appen 'Gotta Go' giver dig veltimede, opdigtede undskyldninger for at forlade det selskab og den situation, du befinder dig i.

Dansk spil blev verdens mest downloadede i 2015
Dansk spil blev verdens mest downloadede i 2015

Lav en undskyldning på appen, planlæg hvornår den skal aktiveres og vent. Når tiden er gået vil det ligne at du rent faktisk bliver kontaktet med vigtige informationer - og i ledtog med din telefon kan du stikke af.

Appen er lavet af den 40-årige amerikanske komiker Chelsea Handler, der udgiver appen samtidig med hendes Netflix-serie 'Chelsea Does'. I følge Netflix behandler den provokerende serie kulturelle tabuer, hvilket appen i og for sig også gør.

Nedenfor et klip fra 'American Pie', hvor appen kunne havde været behjælpelig.

LÆS OGSÅ: Unge danske drenge storhitter med ny app

LÆS OGSÅ: Alle rekorder slået - Vi elsker at downloade apps

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx