Af - 22/12-15 10:16

GUIDE: Sådan fik Jennifer 10.000 følgere på tre ugerGUIDE: Sådan fik Jennifer 10.000 følgere på tre uger

25-årige Jennifer Klingvall har over 70.000 følgere på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »
25-årige Jennifer Klingvall har over 70.000 følgere. Her kan du læse om Jennifers bedste råd til at få flere følgere på Instagram. Find din niche - Følg et tema for eksempel mode, skønhed, træning eller mad - og hold dig til dit tema. God billedkvalitet - Brug kun gode, skarpe billeder - og læg gerne et filter på som kan fremhæve følelserne, som du gerne vil udstråle. Brug samme filter på alle billeder. Planlæg – Læg ikke alle mulige billeder op i en fart uden de passer ind i dit 'feed.' Er du kommet til at lægge et billede op, som ikke passer til din stil, selvom det måske er et meget fint billede i sig selv, så slet det. Førstehåndsindtrykket betyder meget - når man klikker sig ind på en profil. 4. Svar på kommentarer - Det er supervigtigt at svare alle, der skriver - gerne inden, der er gået et døgn. Hvis folk for eksempel blot skriver et hjerte, så svar tilbage med et hjerte så de kan se, at du opdager dem. 5. Brug hashtags, der passer til dit emne - Se gerne på andre store konti, der deler billeder og se, hvilke hashtags de bruger, for at dine billeder spredes mest muligt. Den 25-årige Instagram-stjerne bor i Stockholm og arbejder som web-kommunikatør, men bruger også 20 timer om ugen på sin Instagram. - Lige nu er det en hobby, men i fremtiden kunne det måske blive mit job, siger Jennifer Klingvall. For de som bliver 'store' på Instagram, er der nemlig mange penge at tjene på sponsorater. - Jeg bliver kontaktet hver dag, men jeg har ikke lyst til at sige ja til alt. Det skal føles rigtigt, siger hun. Hvor mange penge, hun allerede har tjent på sine videoer, ønsker hun ikke at sige. Jennifer lagde dette billede op, da hun ramte 10.000 følgere. - Jeg var meget overrasket, da jeg bare fik 1.000 følgere - og jeg havde aldrig troet, at jeg ville få over 5.000 - for det var virkelig, virkelig mange i min verden. Du kan se flere billeder af Jennifers fine håropsætninger på de følgende sider.

Da svenske Jennifer Klingvall i sommer begyndte at lægge et par hår-guides på sin Instagram, havde hun ikke tænkt nærmere over det.

Kim Kardashian får sine egne emojis: Sådan her ser de ud
Kim Kardashian får sine egne emojis: Sådan her ser de ud

- Flere af mine veninder manglede inspiration, så jeg uploadede en guide på min Instagram med hashtags som #hair og #hairtutorial, og så eksploderede det, da en person med flere millioner følgere delte min video, fortæller Jennifer Klingvall til metroxpress.

Pludselig fik hun tusindvis af nye følgere. Hun gik fra 650 til 10.000 på bare tre uger. Det havde hun aldrig drømt om.

- Jeg var meget overrasket, da jeg bare fik 1.000 følgere - og jeg havde aldrig troet, at jeg ville få over 5.000 - for det var virkelig, virkelig mange i min verden.

Så meget betaler firmaer for ét insta-billede hos Kendall Jenner
Så meget betaler firmaer for ét insta-billede hos Kendall Jenner

Jennifer lagde dette billede på sin profil, da hun ramte 10.000 følgere.

I dag har Jennifer Klingvall over 70.000 følgere - og uploader primært billeder med hårinspiration.

- Det er fantastisk, at så mange mennesker er interesserede i, hvad du finder på. Men jeg prøver ikke at tænke så meget på, hvor mange det egentlig er. Det ville gøre mig lidt skør, siger hun.

Snapchat-nyhed: Nu kan du få ekstra fart på
Snapchat-nyhed: Nu kan du få ekstra fart på

Den 25-årige Instagram-stjerne bor i Stockholm og arbejder som web-kommunikatør, men bruger også 20 timer om ugen på sin Instagram.

- Lige nu er det en hobby, men i fremtiden kunne det måske blive mit job, siger Jennifer Klingvall.

Her er snappet, der fik 13-årig pige smidt ud af klassen og meldt til politiet
Her er snappet, der fik 13-årig pige smidt ud af klassen og meldt til politiet

For de som bliver 'store' på Instagram, er der nemlig mange penge at tjene på sponsorater.

- Jeg bliver kontaktet hver dag, men jeg har ikke lyst til at sige ja til alt. Det skal føles rigtigt, siger hun.

Hvor mange penge hun allerede har tjent på sine billeder og videoer, ønsker hun ikke at afsløre.

Jennifer Klingvall deler ud af sine råd til at flere følgere på sociale medier - se dem øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: CHOK: EU vil forbyde teenagere at bruge sociale medier

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se 18 vanvittige indsamlinger på Joe & The Juice

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx