Af - 28/03-16 08:55

Gravid fitness-model blev lagt for had: Føder baby med chokerende styrkeGravid fitness-model blev lagt for had: Føder baby med chokerende styrke

Australsk fitness-model skabte overskrifter verden over med billeder af hendes veltrænede krop. Nu har hun født, og babyen imponerer ansatte på sygehus.

Bildstrecke im Grossformat »
For at pointere at alle kvinder er forskellige, delte Chontel Duncan et billede af sig selv sammen med veninden 'Nat', som kun er fire uger længere henne i graviditeten. "Enhver kvinde bærer (graviditet red.) forskelligt, og det betyder ikke, at den ene gør noget rigtigt eller forkert. Vi har begge sunde voksende babyer, vi har begge har haft fantastiske graviditeter og føler os fuld af energi." Her er Chontel Duncaner 20 uger henne. Til billedet skriver hun på sin Instagram: "Jeg har bogstavligtalt en hånd på min mave hele tiden. Jeg elsker at mærke babyen sparke. Haha". Men siden billedet med de to gravide kvinder gik viralt, har Chontel Duncan også modtaget adskillige hadfulde kommentarer fra folk, der mener hendes krop ikke burde se sådan ud, mens hun er gravid. "Det er svært at forstå, hvor grusomme nogle af disse kommentarer er..." Sådan starter teksten til et instagrambillede, hvor Chontel Duncan svarer igen. Billedet blev delt for tre dage siden. Her er fitnessmodellen 30 uger henne. Gennem hele graviditet har fitnessmodellen delt sine graviditetsbilleder med sine knap 200.000 følgere på de sociale medier. "I dag dækker jeg min bule til. Endelig fandt jeg en kjole, der passer perfekt og ikke glider," skriver Chontel Duncan . Fitnessmodellen understreger, at hun på inden måde er bange for at tage på - og heller ikke vejer sin mad eller følger en kostplan, men blot spiser, når hun er sulten ligesom alle andre. "Kun 42 dage til fødslen. Denne uge har været god. Jeg har trænet, det jeg skulle (6-7 sessions)", skriver hun til dette billede. Her er hun 36 uger henne.

Efter at have lagt glade og positive billeder ud på sin Instagram profil blev den australske fitness-model Chontel Duncan lagt for had af både kvinder og mænd verden over, der havde et andet syn på, hvordan kvinder skal se ud under graviditet.

Der blev ikke lagt fingre imellem, da fitness-modellen Chontel Duncan tidligere på året lagde billeder af hendes trænede krop ud på de sociale medier. Der kom hadefulde kommentarer fra folk, som ikke mente, at kvinder burde se sådan ud, mens de var gravide.

Nu har hun født, og hendes sunde og stærke baby lægger disse kommentarer til skamme. Det skriver Daily Mail.

WOW: Sådan kan man også se ud som gravid
WOW: Sådan kan man også se ud som gravid

- Sund og glad dreng. Absolut ingenting sundhedsmæssigt galt med bubba, han er ekstremt opmærksom og meget stærk. Han chokerer de ansatte her med hans styrke i arme og nakke, skriver Chontel Duncan på sin Instagram profil til et billede af hendes nyfødte.

Viralt foto viser, hvor forskelligt gravide kvinder kan se ud
Viralt foto viser, hvor forskelligt gravide kvinder kan se ud

Det var netop også på selvsamme sociale netværk, at hun i sin tid blev lagt for had, efter at billedet af hende som veltrænet højgravid gik viralt. Nu takker hun for alle de positive kommentarer, der i stedet er kommet, efter at hun har født.

Gravid fitnessmodel lagt for had efter dette billede
Gravid fitnessmodel lagt for had efter dette billede

Og her er den søde og stærke baby så:


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Lars Løkke henvender sig direkte til...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx