Af - 28/05-16 18:31

Han skulle møde to kvinder til en trekant - det endte helt galtHan skulle møde to kvinder til en trekant - det endte helt galt

Det er en god idé at checke op på de personer, man har mødt over en dating-app.

storybild

26-årige Kyle Common fra Storbritannien har nu lært, hvorfor man lige skal undersøge, hvem det er, man har sagt ja til at mødes med efter en flirt på en dating-app.

Han havde modtaget en besked fra en kvinde, der spurgte, om ikke han ville komme hjem til hende og feste.

Bliver dating pludselig nemmere med denne app?
Bliver dating pludselig nemmere med denne app?

Kyle blev bedt om at tage en ven med, da hun havde en veninde, der også ville være med, men da Kyle ikke kunne få overtalt nogle af sine venner til at slutte sig til selskabet, måtte han fortælle hende, at han kom alene.

Det var intet problem for kvinden, der fortalte, at hendes veninde nok var klar på en trekant, hvis bare hun blev fuld nok.

De ord var nok til at få den 26-årige singlefyr til at skynde sig og få fat i en taxa, der stoppede på vejen, så han kunne købe en flaske vodka.

Men da han ankom til huset, var der noget, der ikke virkede helt rigtigt.

ARGH: Snart kan du måske blive afsløret som Tinder-bruger
ARGH: Snart kan du måske blive afsløret som Tinder-bruger

- Det var en livslang drøm at prøve en trekant, og taxichaufføren grinede hele vejen hen til huset, siger han til Mirror.

- Udenfor huset så jeg to piger, der var helt dullet op. Jeg tog elevatoren op, og så snart jeg kom ind, blev jeg ramt af en stank af kattepis. Man skulle tro, at alle byens hjemløse boede i lejligheden. I den ene ende af rummet stod der en seng, der så ud som om, en lige havde født et barn i den, siger Kyle Common til Mirror.

Udover at stinke af kattetis, var lejligheden helt tildækket af affald, men med udsigten til en trekant, prøvede han alligevel at få en samtale til at køre.

- Jeg lod som om, alting var okay, og vi grinede lidt. Jeg spurgte, om de ikke kunne lave et par drinks, mens jeg gik på toilettet, men på vej derud så jeg, at den ene hev en kop op under sengen, som hun begyndte at hælde vodka i, fortæller han om oplevelsen, der kun blev værre af at opleve toilettet.

Tør du kigge med? NightLeif-billederne, du troede var væk for altid
Tør du kigge med? NightLeif-billederne, du troede var væk for altid

Han begyndte at tage billeder af lejligheden, så han kunne vise sine venner, hvad de var gået glip af.

Han bildte de to piger ind, at han skulle hente sin bror, som ville deltage, og så tog han flugten. Han synes, oplevelsen bør få alle til at overveje deres ukendte dates - ikke kun kvinderne.

- Det viser jo bare, at fyre også skal være varsomme med, hvem man mødes med, efter man har fået kontakt på nettet, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx