Af Webstud/AS - 30/08-17 13:21

13-årig dræbte sin klassekammerat: - Jeg ville prøve at slå ihjel13-årig dræbte sin klassekammerat: - Jeg ville prøve at slå ihjel

En teenager slog sin klassekammerat og nabo ihjel, fordi han 'kunne lide idéen om at dræbe'. Det skriver The Independent.

storybild

Skolen, hvor begge teenagere havde deres daglige gang før den forfærdelige hændelse. (Billede: Google Street View)

Den 13-årige brasilianske dreng er anklaget for at slå sin klassekammerat Tamires Paula de Almeida ihjel, mens hun ventede på elevatoren i den bygning, hvor begge teenagere boede.

Ifølge politiet havde drengen bevidst planlagt angrebet og haft kniven med, fordi han ville prøve at slå en ihjel, og for 'at se hvordan resten af klassen ville reagere, når de sørgede over pigens død'.

- Han prøvede at dræbe hende ved at slå hendes hoved mod muren. Men hun døde ikke. Da han så, at hun stadig var i live, stak han hende med kniven, fortalte en brasiliansk politibetjent.

- Forbrydelsen var så brutal, så ond, og fuld af had, at kniven drejede inde i hendes krop. Offeret blev ramt af ti knivstik på armene, halsen og brystet, fortsatte politibetjent Moraes.

Teenagedrengen ville angiveligt dræbe yderligere to kvindelige klassekammerater for at blive seriemorder, men fik kolde fødder og løb til sin skole, hvor han tilstod forbrydelsen.

- Han dirrede, var helt rød i hovedet og hans hænder rystede. Han sagde til mig: 'Ring til ambulancen, jeg har stukket en person ned', fortalte den lærer, som drengen mødte på skolen.

Drengen rakte herefter den blodige kniv til sin 57-årige lærer, og kort efter blev pigens krop fundet af en nabo i opgangen til sin lejlighed.

- Pigens mor kom ud for at hjælpe, og blev chokeret, da hun fandt sin datters livløse krop. Det var en meget traumatisk hændelse, sagde betjenten.

Skolen er efterfølgende lukket for at lade eleverne sørge over tabet af den 'super-intelligente og flittige' pige.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx