Af Fie West Madsen - 06/12-17 19:43

Seks-årig pige udråbt til verdens smukkeste: Nu bliver hendes mor for lagt for had på nettetSeks-årig pige udråbt til verdens smukkeste: Nu bliver hendes mor for lagt for had på nettet

'Du ved godt, at pædofile tjekker hende ud på sociale medier, ikke?'

storybild

Arkivfoto. (Billede: Iris/Scanpix)

Seks-årige russiske Anastasia Knyazeva er blevet kaldt 'den smukkeste pige i verden', og hendes instagram-profil har på rekordtid fået flere hundrede tusinde følgere. Alle er dog ikke begejstrede for, at en så lille pige bliver eksponeret på sociale medier.

Det skriver Daily Mail.

Den seks-årige pige med store blå øjne har den seneste tid tiltrukket sig opmærksomhed i især britiske medier, og flere sammenligner hende med Thylane Blondeau, der som 10-årig blev den yngste nogensinde, der poserede for den franske udgave modemagasinet Vogue.

Et opslag delt af Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) den

På Instagram kommenterer flere brugere flittigt den lille piges udseende, men flere udtrykker også bekymring for seks-årige Anastasia Knyazeva og gør opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er smart at dele billeder af hende på sociale medier.

'Jeg håber, hun får lov til at være et barn. Hun er smuk, men der er mange monstre i verden, og al den opmærksomhed kunne drage de forkerte mennesker til hende,' skriver brugeren annereed1204I

! ! . @chobikids @varvarabychkova

Et opslag delt af Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) den

Flere skriver også direkte til pigens moder, som ifølge flere britiske medier har styret den seks-åriges sociale medier, siden hun var fire.

'Jeg bliver nødt til at være ærlig, det her er ikke okay. Din førsteprioritet som mor eller far er at beskytte dit barn. Du ved godt, at pædofile tjekker hende ud på sociale medier, ikke? ... Den lille pige burde gøre det, som børn gør, og det er at være et barn. Hvor er billederne af hende, der bygger sandslotte eller snemænd eller farvelægger? Jeg ved godt, hun er dit barn, men hold op, jeg har ondt af hende,' skriver brugeren Jersey_dope.

Flere kritiserer også, at en så lille pige bliver sminket.

! ! Chobi.ru Chobi. , Dream House 2 , 2 - , 1 3 #chobikids #fw1718 #chobi # #

Et opslag delt af Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) den

Moderen har delt billeder af sin datter siden 2015, og hun har i dag over 500.000 følgere på Instagram. Den seks-årige har været model for flere store russiske brands

Anastasia Knyazeva bliver i øjeblikket repræsenteret af President Kids Management, og hun er ansigt for Chobi Kids, der er et stort, russisk mærke.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Milliardær dømt for mord: Ærkerival...
bt.dk
Bendtner forstår det ikke: ‘Det er...
bt.dk
Mytedræber: Hjælper udstrækning efter...
bt.dk
12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx