Af David Andersen - 14/10-17 09:14

Trump i bizar brøler: Amerikanerne tager sig til hovedet over præsidentenTrump i bizar brøler: Amerikanerne tager sig til hovedet over præsidenten

Donald Trump hævder at have holdt et møde med Jomfruøernes præsident - men det er ham selv.

Trump beskylder Iran for at bryde atomaftalen

I tv-klippet kan du se Donald Trumps nylige tale, hvor han beskylder Iran for at bryde den atomaftale, som blev indgået i 2015.

USA's præsident Donald Trump er endnu en gang havnet i et amerikansk stormvejr på grund af sine udtalelser.

Denne gang er det arvefjenden, tv-stationen CNN, som har taget ham i en bommert, der ifølge mange afslører, at han mangler basal viden om sit eget land.

CNN, som han gang på gang har beskyldt for at bringe falske nyheder om ham, var til stede da han holdt tale i Washington, og her snakkede han om Jomfruøerne, som er blevet hærget af flere af sensommerens kraftige orkaner.

»Jeg kan fortælle jer, at jeg forlod Texas, og jeg forlod Florida, og jeg forlod Louisians, og jeg tog til Puerto Rico, og jeg mødtes med Jomfruøernes præsident«, sagde Donald Trump ifølge CNN til deltagerne i det årlige Values Voter Summit.

Men da Jomfruøerne tilhører USA, er det Donald Trump selv, der er deres præsident.

I Det hvide hus' offentligt tilgængelige transkription af talen er ordet 'præsident' rettet til guvernør, så Donald Trump formodes at have henvist til Jomfruøernes guvernør Kenneth Mapp.

Fejlen får tusindvis af amerikanere til at håne Trump og udtrykke deres skuffelse over ham på CNN's Facebook-side. Opslaget om hans blunder er blevet delt over 20.000 gange og har fået over 10.000 kommentarer.

'Hver gang, jeg tror, han ikke kan blive dummere, overgår han sig selv. Det ville være sjovt, hvis han ikke var i gang med at ødelægge Amerika, skriver Kenneth Farley.

'Denne 'son of a bitch' bliver dummere for hver dag der går. Han vil blive husket som den dummeste præsident og det dummeste menneske nogensinde. Han har en hjerne som en karkelak, skriver Paul Kang i kommentarfeltet, hvor der i det hele taget hersker en særdeles hård tone.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk festival storhyldes i udlandet:...
bt.dk
Træt af knallertkørsel: Mand skyder...
bt.dk
Alvorligt færdselsuheld: Flere...
bt.dk
Linse er klar med et helt nyt program...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx