Af - 13/03-17 11:37; Opdateret: 13/03-17 11:48

Rachael blev afvist af drømmefyren: Det fortryder han bittert i dagRachael blev afvist af drømmefyren: Det fortryder han bittert i dag

Amerikanske Rachael Heffner havde set sig varm på en fyr, men da hun endelig tog mod til sig og fortalte ham om sine stærke følelser, fik hun en kontant og hård afvisning.

storybild

Rachael Heffner før det imponerende vægttab. (Billede: Privat)

Rachael Heffner vejede dengang 130 kilo, og fyren fortalte hende kort og kontant, at han ikke følte sig tiltrukket af hende på grund af hendes udseende og vægt.

I dag fortryder han så inderligt den grove afvisning. For de hårde ord fik Rachael Heffner til fuldstændig at ændre livsstil. Hun droppede overspisningen og begyndte at gå i træningscenter.

»I første omgang var det min motivation at bevise, at folk tog fejl. På universitetet blev jeg afvist af en dreng, og jeg ville vise ham, at han havde begået en fejl,« siger Rachael Heffner til New York Post.

Se de vilde forvandlinger: Instagram-stjerne deler voldsomme vægttab
Se de vilde forvandlinger: Instagram-stjerne deler voldsomme vægttab

Kiloene raslede af hende, og nu kan Rachael Heffners tidligere studiekammerater knap nok kende hende. Den 25-årige amerikaner har tabt intet mindre end 65 kilo - og nu er hun pludselig særdeles populær hos det modsatte køn. Både i træningscenteret, på de sociale medier og sågar når hun handler ind i supermarkedet, får hun forespørgsler fra potentielle bejlere.

»Selv drengen, som havde afvist mig, har inviteret mig ud et par gange,,« siger Rachael Heffner.

Men han skulle have kendt sin besøgelstid, for nu er det hende, der afviser ham.

Rachael Heffner før og efter det imponerende vægttab.

»Jeg har fortalt ham, at vi kun er gode venner og ikke mere,« slår hun fast.

Rachael Heffners vægtproblemer begyndte i 2004, da hendes mor på tragisk vis døde af kræft. Det var et meget hårdt slag for den unge teenager, som begyndte at trøstespise. Et alt for stort indtag af usund mad, slik, chips og sodavand betød, at hun tog voldsomt på og nåede op på de 130 kilo, før fyrens afvisning fik hende til at ændre sin livsstil fra den ene dag til den anden.

Da hun fortalte fyren, hvad hans hårde ord havde betydet for hende, fik han et chok.

Wow! Eks-kæresten kaldte hende fed - det fortryder han nu
Wow! Eks-kæresten kaldte hende fed - det fortryder han nu

»Jeg har fortalt ham, at det var på grund af ham, jeg begyndte at tabe mig. Det chokerede ham, og han undskyldte, hvad han havde sagt til mig, da vi var yngre. Men jeg er glad for, at han afviste mig. Jeg takkede ham faktisk for det, da han er årsagen til, at jeg blev i stand til at komme ned i den størrelse, jeg har i dag. Og der er ingen grund til at bære nag,« siger Rachael Heffner.

Hun er dog ikke sluppet helt ud af fortidens skygge. Efter det store vægttab har den 25-årige amerikaner i dag store mængder slap hud på maven, som konstant minder hende om dengang, hun var svært overvægtig.

Derfor forsøger Rachael Heffner nu at spare 105.000 kroner sammen til en operation for slapt maveskind.

Rachael Heffner har tabt sig hele 65 kilo siden den smertefulde afvisning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx