Af - 02/01-15 21:58

Bummert! Direktør viste pool-billeder få dage efter massefyringBummert! Direktør viste pool-billeder få dage efter massefyring

Et lettere kontroversielt pool-billede gjorde hundredevis af tidligere medarbejdere rasende. Nu undskylder manden bag.

storybild

Billedet, der gjorde hundrevis af fyrede medarbejdere rasende. (Billede: mikewaterton.com)

Det var ikke ligefrem med kritiske briller, at en engelsk forretningsmand få dage efter at have afskediget hundredevis af medarbejdere lagde et noget kontroversielt billede op på Facebook.

Det skriver det engelske medie The Daily Mail.

Mike Waterton, der var direktør i det engelske rekrutterings- og vikarfirma TempNetwork havde udover chefstillingen en bibeskæftigelse som ‘motivational speaker’ og var forfatter til en selvhjælpsbog om at score ønskejobbet.

Men blot en uge efter afskedigelsen hundredevis af medarbejdere gjorde han reklame for sin egen bog ved lægge et billede op af en mand, der læser bogen i en pool i Cancun’s CasaMagna Marriot Resort i Mexico.

Statusopdateringen så således ud:


Og det gjorde flere af de tidligere medarbejdere i virksomheden rasende.

Afgørelse: Det er i orden at fyre svært overvægtige
Afgørelse: Det er i orden at fyre svært overvægtige

Blandt andet 27-årige Agatka Wseborowska, der havde fået vikarjob gennem virksomheden, og derfor var økonomisk afhængig af vikarfirmaet.

- Han er på ferie i Mexico - det er forfærdeligt. Vi er allesammen i en rigtig dårlig situation og så tager han på ferie som om ingenting var sket. Masser af mennesker er sure. Han skriver om, hvordan man bliver millionær.

Sygeplejerske fyret for at tage lattergas på jobbet
Sygeplejerske fyret for at tage lattergas på jobbet

Også den 23-årige fabriksarbejder Anna Szekaradesk er kommet økonomisk klemme over lukningen.

- Jeg var i chok, for det var lige før jeg gik på ferie. De skyldte mig penge for en uges arbejde og otte eller ni dages ferie, sagde hun til det engelske medie.

Sidenhen har direktøren selv forklaret at billedet ikke var af ham selv, men derimod af en hans venner, der på ferie i Mexico.

- Billederne blev kun lagt på nettet som reklame. Det var på ingen måde ment som en provokation, og jeg undskylder hvis nogen er blevet stødt over det, sagde han så sent som i dag til det engelske medie Kent and Sussex Courier.

Tobias blev bortvist fra job for at 'stjæle strøm' til sin mobil
Tobias blev bortvist fra job for at 'stjæle strøm' til sin mobil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx