Af - 12/04-15 12:51; Opdateret: 12/04-15 13:04

Ung soldat gør noget fuldstændigt rørende for sin hustru inden han rejserUng soldat gør noget fuldstændigt rørende for sin hustru inden han rejser

En kinesisk mand, der skulle udstationeres i forbindelse med sit job, valgte at lave mad til sin hustru til hele 12 måneder.

storybild

Zhao Mai viser her noget af maden frem.

Vejen til en mands hjerte går gennem hans maven.

Sådan lyder et velkendt ordsprog. Men noget kunne tyde på, at ordsproget også gælder den anden vej.

For 27-årige Yin Yunfeng, der er soldat i den kinesiske hær, har nemlig valgt at lave oceaner af mad til sin kone, Zhao Mai. Han har kokkereret så meget, at hun har til aftensmaden hele det år, han skal være væk, det skriver britiske Metro.

TV: Sådan laver du simpel og LÆKKER gourmet
TV: Sådan laver du simpel og LÆKKER gourmet

Årsagen til at den romantiske mand, der er udstationeret til Tibet et helt år af gangen, tog forklædet på og lavede så meget mad, var, at han var så ked af at se, at hans 26-årige hustru ikke fik ordentlig mad, når han var væk.

Zhao Mai, der er til daglig er lærer i Anshui i Kinas Guizhou-provins, har nemlig så travlt, at hun ikke har tid til at lave aftensmad selv. Derfor havde husbonden også skrevet følgende seddel og vedlagt al maden:

- Fordi du er så fokuseret på dit arbejde og har så meget at læse, når du kommer hjem, ønsker jeg at gøre livet lettere for dig, lyder det i beskeden til konen, der samtidig også kunne finde adskillige andre kærlighedsbreve rundt omkring i huset.

Her er musikken, der får din mad til at smage bedre
Her er musikken, der får din mad til at smage bedre

Det vanvittige projekt, som Yin Yunfeng satte sig for, betød, at han lavede intet mindre end 1.000 dumplings, 150 liter af konens yndlings suppe og snesevis af andre store og små måltider.

Her ses nogle af mange dumplings.

Efter det hele var blevet pakket ordentlig ind, blev det lagt i både deres egen, venners og familiens fryser.

Nu tænker Zhao Mai på sin mand hver eneste gang, hun tager noget at spise.

- Jeg er nødt til at indrømme, at hans madpakker hjælper med at holde mig i gang, og det er dejligt at vide, at han elsker mig. På en eller anden måde, hver gang jeg spiser et måltid, er han med mig, siger hustruen.

LÆS OGSÅ: Fem sekunders-reglen afkræftet: Disse madvarer tåler ikke en tur på gulvet

LÆS OGSÅ: Svedig idé: Noah løser chili-elskeres største problem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx