Af - 07/09-15 14:07

Denne drillende 'hipster'  Barbie hitter på InstagramDenne drillende 'hipster' Barbie hitter på Instagram

'Hipster Barbie' tager pis på vores 'autentiske' Instagram-liv.

Bildstrecke im Grossformat »

"Kunne det blive mere autentisk?" Sådan skriver 'Socality Barbie' til et af hendes mange billeder. Hun hun står midt på togskinnerne omgivet af eventyrlig natur og storsmiler.

Profilen 'Socality Barbie' har samlet sig mere end en halv million følgere ved at gøre grin med 'det perfekte Instagram-liv'. På profilen kan man finde smukke billeder med Barbies fantastiske liv.

Få flere likes med dette hashtag
Få flere likes med dette hashtag

Hun tager på rejser til eksotiske destinationer, poserer med det nyeste moderigtige tøj og drikker den helt rigtige kaffe.

Kvinden bag Instagramprofilen er en amerikansk bryllupsfotograf fra Portland, Oregon. Hun ønsker at være anonym for at holde profilens autenticitet. Det skriver Wired.com.

Hun oprettede 'Socality Barbie' for omkring tre måneder siden for at tage pis på de klichéfyldte tendenser på de sociale medier.

Glem Cara Delevingne - nu hitter disse øjenbryn
Glem Cara Delevingne - nu hitter disse øjenbryn

- Folk tager de samme billeder på de samme steder og bruger de samme hashtags, siger fotografen bag 'Socality Barbie' til Wired.com.

Og grunden til at det netop er Barbie-dukken, der bliver brugt til at skildre hendes pointe er også meget gennemtænkt. Valget faldt nemlig på Barbie, fordi dukken -ligesom hashtagene og de overdådige billeder - er masseproducerede.

LÆS OGSÅ: 11 hylende morsomme mor-beskeder

LÆS OGSÅ: Nedturen fortsætter: Skønhedsdronning snuppet af politiet - igen

LÆS OGSÅ: YES – de fedeste emojis er på vej

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx