Af - 09/07-16 12:49

Fængselsbetjent faldt om - så kom fangerne ham til undsætningFængselsbetjent faldt om - så kom fangerne ham til undsætning

Hverdagen fik et twist, da en gruppe amerikanske indsatte brød ud af deres celle for at hjælpe en fængselsbetjent.

De otte indsatte kunne ikke bare se til, da en fængselsbetjent faldt om med noget, der lignede et muligt hjertetilfælde. Det skriver TV 2.

Fangerne i Weatherford District retsbygning i Texas troede først, at betjenten spillede skuespil, men det gik hurtigt op for dem, at situationen var langt mere alvorlig.

Det fik dem til at råbe og slå på cellevæggene for at tiltrække opmærksomhed. Men ingen kom til undsætning.

Så tog de en beslutning og brød cellens dør op.

Den beslutning var i sig selv en heroisk en af slagsen, men den kunne også sætte fangerne under mistanke for at have overfaldet betjenten.

- Jeg var bekymret for, at de ville komme løbende med deres pistoler fremme, siger den indsatte Nick Kelton til News8abc.

Da personalet endelig kom betjenten til undsætning og gav førstehjælp, fik man fangerne tilbage i cellen, hvor de gennem tremmerne kunne se betjentens liv blive reddet af ambulancefolk.

Ifølge Kaptajn Mark Arnett fra politiet i Parker County, Texas, kunne fængselsbetjentens liv have været umuligt at redde, hvis det ikke var for fangernes indsats.

De indsatte overvejede på intet tidspunkt at lade betjenten ligge.

- Lige meget om han har et politiskilt eller en pistol - hvis han falder, så hjælper vi ham, siger Nick Kelton til News8abc.

LÆS OGSÅ: Lod religion være religion og reddede hjemløs hund

LÆS OGSÅ: Politiet hylder hverdagens helte

LÆS OGSÅ: Ung kvinde skreg om hjælp fra havnen: Lokal helt reagerede lynhurtigt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx