Af - 29/09-15 09:26

Lærer slipper for straf efter at have sex-misbrugt 15-årig elevLærer slipper for straf efter at have sex-misbrugt 15-årig elev

En 30-årig lærer fra Manchester slipper for fængselsstraf, selvom hun har misbrugt en elev seksuelt over længere tid.

storybild

Den 30-årige lærer, Caroline Berriman, arbejder ikke længere som lærer på skolen.

Den 30-årige Caroline Berriman fra Manchester indrømmer at have haft et seksuelt forhold til den halvt så gamle elev, og alligevel slipper hun for fængselsstraf.

Det skriver britiske The Sun.

16-årige Mia Maja kvittede sit stofmisbrug: - Jeg VILLE være clean
16-årige Mia Maja kvittede sit stofmisbrug: - Jeg VILLE være clean

Drengen, der er anonym, har fortalt retten, at han er dybt traumatiseret af sexmisbruget. Der gik fem måneder, før det udviklede sig til sex, fortæller han, men derefter gjorde de det ofte – og det var altid ubeskyttet:

- Første gang det skete, sad vi på sofaen og hun lagde armen om mig og begyndte at kysse mig. Jeg kyssede tilbage, og så fortsatte det bare derfra. Det må være sket mere end 50 gange i løbet af de få måneder, fortæller han til The Sun.

Tønder overhørte 14 advarsler om mulig misbrug af 14-årig pige
Tønder overhørte 14 advarsler om mulig misbrug af 14-årig pige

Drengen var på det tidspunkt forelsket i sin lærer, men da Caroline Berriman fortalte, at hun var blevet gravid, begyndte hans alarmklokker at ringe, og han ville afslutte forholdet.

Caroline Berriman har erkendt sig skyldig i at have haft seksuel omgang med et barn, og er nu blevet idømt to års betinget fængsel, 250 timers samfundstjeneste og skal betale omkring 1000 kroner i erstatning til en offerfond.

LÆS OGSÅ: Ung dansk mand fængslet for at hacke udenlandsk piges computer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx