Af - 25/04-14 08:34

Heldig mand vinder i lotto tre gange på tre ugerHeldig mand vinder i lotto tre gange på tre uger

Tre lottogevinster på tre uger. En 31-årig mand fra Chicago har heldet med sig.

storybild

(Billede: Polfoto)

Nogle mennesker er bare heldigere end andre. 31-årige Christopher Kaelin, der efter eget udsagn kun spiller lotto en gang i mellem, er en af dem.

Hæveautomat spyttede 200.000 kroner ud
Hæveautomat spyttede 200.000 kroner ud

Men måske er Christopher Kaelin blevet motiveret til at spille mere i fremtiden. På bare tre uger vandt han nemlig tre gange i det samme lottospil. Det har givet ham en samlet gevinst på lidt over halvanden million kroner.

Den første gang, han vandt, vandt han 25.000 dollar på et skrabelod.

Ene mand vandt superpuljen på 363 millioner
Ene mand vandt superpuljen på 363 millioner

- Først tænkte jeg bare 'oh my God'. Det var et feel-good øjeblik, og vi kunne slet ikke tro det, siger Christiopher Kaelin til Huffington Post.

Gevinsten gjorde ham så glad, at han tog ud for fejre det med sin forlovede over en god middag. På vejen kørte de ind på en tankstation, hvor de købte endnu et skrabelod. Der vandt han 1.000 dollar.

Nogle dage senere vendte Christopher Kaelin tilbage til det sted, han havde købt sit første skrabelod. På det vandt han 25.000 dollar igen. Men efter noget tid, opdagede han, at han havde læst forkert. Han havde ikke vundet 25.000 dollar men 250.000.

Denne fyr tror han er 'heldig': Men han bliver slemt skuffet
Denne fyr tror han er 'heldig': Men han bliver slemt skuffet

- At vinde tre beløb af den størrelse på tre uger er meget usædvanligt. Jeg kan ikke med sikkerhed sige, at det er første gang, det er sket, men jeg har arbejdet for lotteriet siden 1990, og jeg kan personligt ikke huske, at nogen har vundet tre gange på så kort tid, siger Mike Lang, der er talsmand for Illinois Lottery, til Huffington Post.

Og hvad skal pengene bruges til? Christopher Kaelin regner med at betale af på sine studielån, købe et hjem og betale for sit bryllup. Resten af penge vil han sætte ind på sin datters college-opsparing.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx