Af - 28/01-17 19:40

Guide: Nu kan du se, hvem der stalker dig på InstagramGuide: Nu kan du se, hvem der stalker dig på Instagram

Bekymrende nyt for alle Instagram-stalkere. Nu bliver det nemlig muligt, at følge med i, hvem der stalker din Instagram-profil.

storybild

De fleste sociale medier har altid det meget det hemmeligt, hvem og hvor mange der besøger din profil, men det laver Instagram nu om på. Det skriver Metro.

I takt med, at app's som Snapchat har gjort det muligt at se, hvor mange der ser ens stories, tager Instagram nu skridtet videre. Nu kan du nemlig se, hvem og hvor mange, der har set din historie på din profil, og undersøge, hvem der følger dig, og hvem som følger dig tilbage.

Det eneste man skal gøre for at se, hvem der følger med, er, at downloade tilføjelses-appen Instagram Stories. Instagram Stories fungerer ligesom Snapchat ved, at man uploader billeder og/eller videoer til sin profil, der så er online i 24 timer.

Nu kan du altså se, ikke bare hvor mange, men også hvem, der har klikket sig ind og set din 'story'! - Det gør du ved først at uploade en 'story', og derefter klikke på din profil i Instagram-appen og swipe opad. Her kan du se, hvem og hvor mange, der kigger med.

Der kommer tilmed en søgefunktion, der gør det lettere at se, hvem der følger dig.
Du skal bare trykke på forstørrelsesglasset i menuen i bunden af appen og indtaste navnet på den, du gerne vil se om følger dig - du får også at vide, om personen følger dig tilbage.7-Eleven åbner gourmetrestaurant
7-Eleven åbner gourmetrestaurant

Kina handlede fodboldspillere for over tre milliarder i 2016
Kina handlede fodboldspillere for over tre milliarder i 2016

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gerningsmand bag økseoverfald stadig...
bt.dk
OL-stjerne i tårer efter bryst-ups:...
bt.dk
Så skete det: Niklas Landin er blevet...
bt.dk
DMI med iskold prognose: Usædvanlig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx