Af - 22/01-14 14:37; Opdateret: 22/01-14 14:59

Heroisk 8-årig redder familien ud af flammer  men omkommer selvHeroisk 8-årig redder familien ud af flammer men omkommer selv

Den otte-årige amerikanske dreng Tyler Doohan reddede seks familiemedlemmer i en ildebrand, men døde på tragisk vis da han skulle redde den syvende og sidste.

storybild

Den 8-årige dreng Tyler Doohan reddede seks familiemedlemmer fra en ildebrand, men døde, da han skulle redde nummer syv. (Billede: Facebook)

En forfærdelig tragedie udspillede sig natten til mandag i Rochester, som er en forstad til New York.

Her døde den 8-årige Tyler Doohan i en ildebrand, efter han havde reddet seks af sine familiemedlemmer fra branden og skulle til at redde den syvende, skriver USA Today.

Ildebranden brød ud om natten i en trailer-bolig, hvor ni familiemedlemmer lå og sov.

Tyler opdagede branden og alarmerede seks af de andre, som undslap branden i live. I forsøget på at redde sin onkel, som kun har et ben, omkom den 8-årige heroiske dreng i branden. Hans onkel og bedstefar omkom også.

Blandt de overlevende, som Tyler reddede, var hans bedstemor, tante og kusiner, hvor to af dem kun var fire og seks år gammel.

Han levede ikke normalt i traileren, men havde fået lov til at sove der, da han ikke skulle i skole om mandagen, fordi han havde fri.

En talsmand fra skolen, hvor Tyler gik, hylder ham som den helt, han er.

- Det er meget vigtigt at huske, at det var Tyler, som ifølge redningsmandskabet opdagede branden og forsøgte at vække de otte andre fra familien. Ved at være så modig og uselvisk gav han sit liv, så han kunne redde seks andres liv - han er en stor helt, siger Richard Stutzman Jr. fra East Rochester Central School District.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Tidligere Playboy-model' står frem...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx