Af - 15/11-15 21:10; Opdateret: 15/11-15 21:24

Overblik: Få styr på efterforskningen på 20 sekunderOverblik: Få styr på efterforskningen på 20 sekunder

Så langt er de franske myndigheder fredag aften.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Få overblik over søndagens udvikling nedenfor.

Gerningsmænd
De franske myndigheder har identificeret mindst to af de dræbte gerningsmænd. I alt er syv gerningsmænd udstyret med bombebælter og automatrifler døde ved koncertstedet og stadion. Den franske sportsminister har oplyst, at mindst en selvmordsbomber forsøgte at komme ind til landskampen på Stade de France.

Tre brødre involveret
Tre brødre menes at være involveret i angrebet. En af brødrene døde ved koncerten på Bataclan, en bror er anholdt i Belgien sammen med seks andre.

Eftersøgt bror
Søndag eftermiddag efterlyste det franske 'Police Nationale' en mand, der menes at have forbindelse til fredagens angreb på Paris. Det drejer sig om den belgiskfødte Abdeslam Salah, der født den 15. september 1989, 26 år gammel. Han er 1.75 høj og betegnes af de franske myndigheder som farlig. Der er nu udstedt en international arrestordre på manden.

Obama og Putin talte om Syrien på 35 minutters kaffemøde
Obama og Putin talte om Syrien på 35 minutters kaffemøde

Landsholdets franske stjerne: Jeg gik rundt med en klump i halsen
Landsholdets franske stjerne: Jeg gik rundt med en klump i halsen

Døde og sårede
Antallet af døde er søndag aften er 129 døde efter fredagens terrorangreb i Paris. Det melder franske hospitaler. Det sker efter, at de nogle af de, der har været i kritisk tilstand efter at være blevet såret af skud eller eksplosioner i fredagens angreb, har tabt kampen om livet. 42 er stadig svært kvæstede og ligger på intensivafdelingen på hospitalet. Ti af Paris' hospitaler har taget sig af i alt 415 ofre i kølvandet på angrebene, og 218 er allerede udskrevet.

Syrisk pas fundet i Paris
Det syriske pas, der er blevet fundet af det franske politi nær en af gerningsmændene var udstedt til Ahmad al Mohammad, angiveligt en asylansøger, der har taget en populær migrantrute igennem Europa. Den 25-årige syrer er kommet til den græske ø Leros den 3. oktober, og blev igen registreret i Kroatien en måned senere.
Det melder de græske myndigheder ifølge AFP.

Fransk præsident vil have nødret i tre måneder
Fransk præsident vil have nødret i tre måneder

LÆS OGSÅ: Franske hospitaler: Nu har terror kostet 132 livet

LÆS OGSÅ: Twitter går amok: Trist hund fra Paris offer for viral satire-bølge

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx