Af - 12/06-17 19:25

Mente teenager havde stjålet cykel: Blev straffet med denne tatovering i pandenMente teenager havde stjålet cykel: Blev straffet med denne tatovering i panden

- Jeg tiggede og bad om, at de skulle brække mine arme og ben i stedet.

storybild

To mænd fra Brasilien er lørdag anholdt og er nu anklaget for tortur efter at have tatoveret en 17-årig dreng i panden.

De mente, de havde fanget teenageren på fersk gerning i et cykeltyveri.

Det skriver BBC.

Ifølge de to anholdtes forklaring overfor politiet, så havde de set den 17-årige stjæle en cykel. Andre medier skriver, at ofret for cykeltyveriet var en etbenet mand.

Straffen mente de to mænd på henholdsvis 27 og 29 år skulle falde på stedet, derfor tvang de den 17-årige dreng ned i en stol. Med et greb i hans pandehår trak de hans hoved tilbage og førte en summende tatoveringsmaskine henover drengens pande.

- Det her kommer til at gøre ondt, sagde den nu anholdte mand, inden han begyndte at tatovere.

Eu sou ladrão e vacilão

'Jeg er en tyv og en taber,' betyder ordene på portugisk.

Manden, der ikke førte tatovørnålen, filmede optrinnet. Videoen, der blev lagt på nettet fredag, gik henover weekenden viralt i Brasilien, og det var også den, der ledte politiet frem til gerningsmændene.

Hendes fireårige nevø stavede forkert - så slog hun ham ihjel
Hendes fireårige nevø stavede forkert - så slog hun ham ihjel

Her ses et billede af drengen, der blev delt af reddit-brugeren YoSoyUnPayaso, hvilket betyder 'jeg er en klovn' på spansk.

Politiet i byen Sao Bernardo do Campo har endnu ikke bekræftet, at drengen havde forsøgt at stjæle cyklen. Den 17-årige selv hævder, at han faldt over cyklen, da han var meget beruset i øjeblikket.

Til en lokal avis siger han ifølge BBC

- Jeg bad dem om at lave tatoveringen på min arm, men de sagde, at de ville lave den på min pande og begyndte at grine, siger han og forsætter:

- Jeg tiggede og bad om, at de skulle brække mine arme og ben i stedet.

Efterfølgende klippede de to mænd den 17-åriges pandehår af, så han ikke kunne skjule sin nye tatovering.

Teenagerens familie har sagt, at den 17-årige har været forsvundet siden den 31. maj. De er søndag blevet genforenet. Familien har tidligere udtalt, at sønnen har psykiske problemer og er narkoman.

Efterfølgende har familien oprettet en indsamling, der allerede er kommet i mål. Pengene skal gå til at få fjernet tatoveringen, psykologbistand, retshjælp imod gerningsmændene og til at få drengen ud af sit misbrug.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx