Af - 01/06-17 11:46

Skulle feste med vennerne: Da han steg ud af flyet, var der noget helt galtSkulle feste med vennerne: Da han steg ud af flyet, var der noget helt galt

Nathan Webb måtte igennem et to dage langt mareridt, da han skulle på ferie med sine venner. Den uheldige brite mødte op med sin fars pas og fløj til den forkerte destination.

storybild

(Billede: Iris)

Nathan Webbs første ferie-forhindring opstod allerede, da den 20-årige brite nåede til check-in i Stansted lufthavn tidligt om morgenen. Da han hev sit medbragte pas op af tasken, opdagede han nemlig, at det ikke var hans eget. Det skriver mirror.co.uk.

I stedet havde han medbragt sin fars gamle pas - som for længst var udløbet.

Den klodsede brite måtte derfor ringe, vække sin far og bede ham om at komme med det rigtige pas.

»Da jeg kom til lufthavnen, gav jeg ham hans pas og ønskede ham en god ferie - jeg havde ingen ide om, hvilken fiasko der ventede forude,« siger britens far Kevin Webb.

Skal lommepengene veksles hjemme eller på rejsen?
Skal lommepengene veksles hjemme eller på rejsen?

Pas-fadæsen havde sat Nathan Webb betydeligt tilbage i sin tidsplan, og derfor nåede han ikke sit fly. I stedet måtte han vinke farvel til sine venner, da de steg om bord på flyet til Grækenland og booke sig ind på det næste fly, der havde ledige pladser.

Efter 12 timers ventetid i Stansted lufthavn kunne den 20-årige brite endelig sætte sig tilrette i et fly. Uheldet hang dog stadig over ham som en sort sky. Da han steg ud af flyet i Grækenland, opdagede han nemlig hurtigt, at noget var helt galt.

Nathan Webb var nemlig landet på Kos, en græsk ø der ligger godt 900 kilometer fra Kavos, som var den by, den 20-årige brite skulle være endt. Derfor måtte han bruge de sidste procent strøm, han havde på sin telefon på at ringe til sin søster, som selv var på ferie, og bede hende om hjælp.

Pas på: Har du data nok til en times Netflix på ferien?
Pas på: Har du data nok til en times Netflix på ferien?

Søsteren formåede at finde en guide, der kunne hente hendes strandede bror i lufthavnen og få ham indlogeret på et hotel natten over, indtil han kunne sætte sig på et fly til Kavos klokken 6.00 morgenen efter og tilslutte sig sine venner - to dage senere end planlagt.

Ifølge Kevin Webb har folk moret sig gevaldigt over hans søns sorte uheld - både på de sociale medier og i Nathans omgangskreds.

»Han havde været her og der og alle vegne. Han havde formentligt et bedre eventyr i løbet af de to dage, end på hele ferien,« siger Kevin Webb.

Den 20-årige brite synes da også selv, at hele situationen ret komisk.

»Nu hvor jeg er hjemme igen, kan jeg se tilbage på oplevelsen og grine af det. Der er ikke så mege andet at gøre,« siger Nathan Webb.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx