Af - 19/09-16 09:56

Svensk model er muligvis drømmekvinden over dem alleSvensk model er muligvis drømmekvinden over dem alle

Den svenske model Astrid Ericsson lagde en video på Instagram, hvor hun jonglerer lidt med en fodbold. Så gik nettet grassat.

Den 25-årige skønhed fra Stockholm havde nok ikke regnet med, at hendes fodboldtalent skulle skabe en mindre Instagram-sensation, der nu har fået hendes antal af følgere til at eksplodere.

- Det er super sjovt. Det var virkelig ikke planlagt, at det skulle gå så godt, fortæller hun til svenske Nyheter24.

TV: Model går topløs gennem New York i den gode sags tjeneste
TV: Model går topløs gennem New York i den gode sags tjeneste

Astrid Ericssons virale succes skyldes sandsynligvis tre ting: en knaldgod boldkontrol, et godt udseende og lidt ‘hjælp’ fra det italienske fodboldmagasin GOAL, der delte hendes video. Det fik hendes antal af følgere til at stige med 4.000 på meget kort tid. Se videoen øverst i artiklen.

Fodbolden har altid haft en plads i hendes hjerte, men da hun begyndte på universitetet, begyndte fodboldstøvlerne at samle støv. Siden har hun gjort modelkarriere i Milano, og det har gjort, at hun ikke har sparket til en bold i flere år.

With or without shoes? #france #juanlespins @mr.elite @freestyle4event #soccer #fotboll #pelota #balon #football #ball

A video posted by Astrid Ericsson (@astridericsson) onNy hårtrend hitter på Instagram
Ny hårtrend hitter på Instagram

Det ville hendes kæreste, der spiller fodboldvolleyball. lave om på. Efter et par gange, hvor Astrid havde været med ham til træning, besluttede parret sig for at optage en kort video på stranden.

Så tog det fart.

Selv mener Astrid, at successen kan skyldes, at der ikke er mange italienske kvinder, der spiller fodbold, og der der for er lidt ekstra fascination, når en fotomodel viser ekstraordinære fodboldskills.

Rediscovering an old passion.. somewhat in a new formate #soccer #footvolley. Who wants to see more?

A photo posted by Astrid Ericsson (@astridericsson) on

- Jeg tror, det handler om, at fodbold er så stort hernede i Italien. Alle elsker jo fodbold. Men i Italien er der ikke så mange piger, der spiller. I Sverige er det ikke en stor ting, at man spiller fodbold, men det er det hernede. Jeg tror, at mange svenske piger er lidt mere macho, og det synes folk måske er spændende. Og så bliver der jo også vist lidt bagdel…

Frygtløs model tager verdens farligste selfies
Frygtløs model tager verdens farligste selfies

Den 25-årige skønhed har næsten udelukkende fået positive tilbagemeldinger. Hun har oven i købet fået nye kontakter, både privat og professionelt.

Nogle kalder hende en kvindelig Zlatan, og det hun glad for.

- Spontant bliver jeg glad. Han er lidt af et idol. Jeg har også læst hans bog. Men jeg indser jo også, at det bare er flinke kommentarer, eftersom Zlatan og jeg på ingen måde har samme talent, fortæller hun.

Men hun kan noget med en bold. Dét må man sige.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx