Af Lars Dinesen - 02/08-17 20:04

Kæmpede for sit liv på hospitalet: Da telefonen ringede en uge senere, opdagede hun kærestens skjulte dobbeltlivKæmpede for sit liv på hospitalet: Da telefonen ringede en uge senere, opdagede hun kærestens skjulte dobbeltliv

En 27-årig mor fra Storbritannien fandt ved et enkelt opkald ud af, at faren til hendes ufødte barn havde været hende utro imens hun gennemgik en farefuld operation at redde livet. Hendes forfærdelige historie går lige nu verden rundt.

storybild

(Billede: Kirsty Rathbone)

Kirsty Rathbone håbede til det sidste, at kæresten Gary ville dukke op til operationen, hvor lægerne ville fjerne det ufødte barn, der ved en fejl var begyndt at vokse i hendes æggestok i stedet for hendes livmoder. Samme morgen var hun vågnet i blod og hastet til hospitalet. Her forklarede lægerne den 27-årige gravide kvinde, at barnet voksede i en æggestok i stedet for livmoderen, og at de måtte fjerne det for at redde morens liv.

Det skriver britiske Mirror.

»Det gravalvorlige udtryk i lægernes ansigt sagde alt om, at der var noget ravruskende galt,« forklarer Kirsty Rathbone overfor Mirror.

Barnet havde ellers været frugten af en kort, men intens forelskelsesspurt imellem de Gary Edwards og den 27-årige kvinde. Parret havde mødt hinanden på et datingsite i 2015, hvor de havde skrevet sammen i ugevis, og selv om han havde brændt hende af på det, der skulle have været deres første date, så skrev hun alligevel til ham igen.

»Jeg var helt skudt i ham, og Gary og jeg blev hurtigt et par,« forklarer hun og siger, at det føltes som et godt match, da de begge to havde pigebørn fra tidligere forhold.

Kirsty blev hurtigt gravid. Hun var ovenud lykkelig over at skulle føde hans barn.

Ni måneder efter på dagen, hvor Kirsty var taget på hospitalet, fortalte lægerne efter en del undersøgelser, at de blev nødt til at fjerne barnet. Den 27-årige mor ringede straks til kæresten Gary, der lovede at være ved hendes side og komme før hun blev lagt i narkose.

»Jeg klyngede mig desperat til håbet om, at han ville nå frem, men efterhånden som tiden gik, så begyndte jeg at acceptere, at han ikke kom,« siger Kirsty Rathbone overfor Mirror.

Til sidst sagde sygeplejersken, at man ikke kunne vente længere.

»Jeg var rasende på Gary, og helt syg af rædsel. Men gudskelov, så gik operationen godt,« forklarer hun.

Efter operationen fik den unge mor at vide, at lægerne var blevet nødt til at fjerne den ene af hendes æggeledere. Det betød, at det ville blive sværere for Kirsty at blive gravid i fremtiden. Da den 27-årige sygeseng blev rullet ind på en sygestue, hvor hun skulle komme til hægterne. Her fandt hun kæresten, der ventede med en buket blomster.

»Al min vrede forsvandt som dug for solen. Han havde også mistet et barn, og nu havde jeg mere brug for ham end nogensinde. Han var der nu,« husker hun tilbage.

Kæresten kom dog med en undskyldning efter blot en halv times besøg. Han skulle arbejde, sagde han. Hun valgte dog at se igennem med hans opførsel, da hun havde brug for ham at støtte sig til.

Umiddelbart efter den skræmmende episode flyttede de to sammen. Hun studsede dog lidt, da Gary dukkede op med en lille taske, men hele forholdet ramlede først en uge senere.

Der begyndte Kirstys telefon nemlig at ringe fra ukendt nummer. Da hun tog den begyndte hendes verden at gå i opløsning. Kvinden i den anden ende præsenterede sig som Garys kæreste.

»Jeg var lamslået og krævede flere detaljer. Jeg følte mig helt dårlig imens Garys dobbeltliv begyndte at blive trevlet op,« fortæller hun og forsætter:

»Han var endda sammen med hende, da jeg var indlagt på hospitalet. Jeg var rystet. Mens jeg var ifærd med at miste vores barn, og næsten mit eget liv, så havde han været mig utro.«

Samtalen blev dog værre. Det viste sig nemlig også, at den anden kvinde havde været gravid med et barn, som Gary var faren til, og det var et særligt hårdt slag for Kirsty. Harmdirrende valgte hun at ringe ham op og krævede, at han skulle forklare sig, men han havde slukket sin telefon. Han kontaktede hende aldrig igen.

»Jeg var knust.Jeg havde lige mistet mit barn og min kæreste, men med tiden opgav jeg at få kontakt med ham. Jeg tvang mig selv til at holdt mig stærk for pigernes skyld,« siger Kirsty ifølge Mirror.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx