Af Webstud/TR - 06/02-18 17:40

15-årig nordmand dømt for at filme og dele sex-video på Snapchat15-årig nordmand dømt for at filme og dele sex-video på Snapchat

En norsk teenager er dømt til samfundstjeneste og skal betale erstatning til pigen i videoen.

storybild

Teenageren er dømt for at have delt Snapchat-videoen med sine venner uden samtykke fra sin kæreste. (Billede: DADO RUVIC/Scanpix)

En 15-årig nordmand er dømt for at have filmet, at han havde sex med sin jævnaldrende kæreste for efterfølgende at dele videoen på Snapchat uden kærestens samtykke.

Det skriver VG.

I retten indrømmede teenageren, at han havde filmet og delt videoen, hvor kæresten udfører oralsex på ham. Han fortalte samtidig, at hun havde sagt god for, at videoen blev delt.

Kæresten fortalte dog, at hun til at starte med ikke klar over, at han filmede. Da hun senere blev klar over situationen, bad hun kæresten slette opslaget på Snapchat.

Den 15-årige blev af retten dømt til 75 timers samfundstjeneste. Retten tog samtidig telefonen fra ham og dømte ham til at betale 31.000 kroner i erstatning til pigen.

Ifølge VG ville en lignende sag i Norge have givet en ubetinget dom. På grund af sin unge alder kan den 15-årige dog ikke straffes med fængsel.

»Retten har efter en samlet vurdering kommet frem til, at det i dette tilfælde er rigtigt at reagere med samfundsstraf,« skriver dommerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx