Af - 03/04-15 20:17

Betjente måtte få krisehjælp: Dansker mistænkt i drabeligt knivmordBetjente måtte få krisehjælp: Dansker mistænkt i drabeligt knivmord

En britisk far blev dolket ihjel med sin partner og deres to børn. Flere politibetjente fik efterfølgende krisehjælp, og en dansker mistænkes ifølge et spansk medie.

storybild

Britisk polliti har afspærret ejendommen i Gibraltar, hvor drabene har fundet sted. - En hel familie på fire blev mandag fundet dræbt i en lejlighed i Gibraltar. (Billede: Polfoto)

I byen Gibraltar i Spanien blev en familie på fire mandag fundet dræbt, og iblandt dem var en fire-årig pige med dansk statsborgerskab, skriver Daily Mail.

Politiet leder nu ifølge netmediet Spanienidag.es efter pigens danske far, der er mistænkt i sagen. Kvinden var angiveligt ekspartner til den danske mand, skriver ritzau.

Død mand fundet i bil i Odense er stukket ihjel
Død mand fundet i bil i Odense er stukket ihjel

Kvindens nuværende kæreste, en 31-årig brite fra Liverpool, deres seks uger gamle baby og kvindens fire-årige, halvt danske datter blev dræbt af knivstik.

De fik skåret halsen over med en kniv, og den grusomme hændelse påvirkede mange betjente, der efterfølgende blev tilbudt psykologhjælp, skriver dailymail.co.uk.

Mænd begik voldsomt hjemmerøveri mod homo-par
Mænd begik voldsomt hjemmerøveri mod homo-par

Politiet ankom til gerningsstedet mandag klokken 11, da en borger ringede og anmeldte støj fra familiens hus. Betjentene blev mødt af skrækindjagende scener, og de fleste betjente takkede 'ja' til krisehjælp.

- Trivselsbetjente hjælper de betjente, som har været vidne til det. Vi tilbyder alle krisehjælp og al den støtte de har brug for, forklarer politiinspektør Wayne Tunbridge, der leder efterforskningen, til dailymail.co.uk.

Et spil Matador udviklede sig til knivstik
Et spil Matador udviklede sig til knivstik

Det lokale politi er stadig ved at efterforske sagen, men der er angiveligt tale om overlagt mord.

- Det er ikke naturlige dødsfald, fastslår politiets talsmand og inspektør, Richard Ullger til dailymail.

Han fortæller desuden, at familien kun havde opholdt sig i Gibraltar i få dage.

En specialist er på vej til stedet for at undersøge ligene og foretege obduktioner, der kan pege i retning af gerningsmanden.

Tiltalt for matchfixing: Fik kniv stukket ned i halsen
Tiltalt for matchfixing: Fik kniv stukket ned i halsen


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx