Af - 14/08-16 15:31

Homoseksuelt par blev smidt ud af butik - flere hundrede i 'kysse-protest'Homoseksuelt par blev smidt ud af butik - flere hundrede i 'kysse-protest'

Flere hundrede mennesker var mødt op foran et supermarked i Storbritannien som modsvar på, at et homoseksuelt par blev smidt ud af butikken.

storybild

I opfører jer upassende. Det var, hvad et homoseksuelt par fik at vide, da de holdt hinanden i hånden, mens de handlede ind i supermarkedet Sainsbury's i Hackney i Storbritannien.

En kunde klagede, og det førte til, at Thomas Rees, 32 og hans kæreste Joshua Bradwell, 25 blev smidt ud af butikken. Det skriver engelske Metro.

Episoden fik flere hundrede mennesker til at reagere.


TV: Betjente bryder ud i dans under homo-parade
TV: Betjente bryder ud i dans under homo-parade

I et såkaldt 'kysse-marathon' stimlede over 200 mennesker i går dansende sammen foran Hackney-supermarkedet i protest mod, at det unge par ikke måtte holde i hånd i butikken.

Butikskunder kiggede måbende, da de mange homoseksuelle mænd og kvinder efterfølgende indtog supermarkedet og gjorde klar til en kæmpe protest - med kys og dans.

Thomas Rees og Joshua Bradwell var også selv til stede, og takkede de mange fremmødte for opbakningen. De har modtaget beskeder fra folk fra hele verden.

S-politiker: Uganda skaber giftigt miljø for homoseksuelle
S-politiker: Uganda skaber giftigt miljø for homoseksuelle

Men ikke alle var vilde med den dansende protest. Tilfældige på gaden råbte af de fremmødte, at de skulle forsvinde.

Det fik dog ikke folk til at stoppe protesten. De forsatte ufortrødent med at kysse og danse videre til tonerne fra Diana Ross og Donna Summer.

En talsmand for Sainsbury’s fortæller, at protesten har været en god mulighed for, at samfundet har kunne vise deres støtte. Samtidig har de selv lært af episoden:

- Vi gør vores bedste for, at alle føler sig velkomne i vores butikker, men lejlighedsvis begår vi fejl. Vi arbejder hårdt for at lære af vores fejl.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx