Af Webstud/AS - 05/11-17 18:41; Opdateret: 05/11-17 18:53

Beboere lamslåede over vanvittige bar-priser: \Beboere lamslåede over vanvittige bar-priser: "Billigere drinks fører til mere vold"

Det er fair nok for københavnere at brokke sig, når en sjus koster 90 kroner, men har du nogensinde hørt nogen rase over, at en drink er for billig? Det har den britiske bar Bonkers.

storybild

Når det kommer til alkohol, er danskerne kendt for at drikke igennem, men ifølge WHO drikker briterne stadig mere end os. Det kan skyldes, at de har tilbud som på Bonkers Bar i St Helens, hvor drinks kun koster en flad femmer.

Tilbuddet har dog nu fået baren i modvind, skriver Liverpool Echo.

LÆS OGSÅ: Københavnsk bar fanget i politisk spil

De lokale i St Helens er modstandere af, at baren sælger sjusser, vodka-RedBull og Jägermeister til kun fem kroner. Det er fordi, byen er plaget af vold, og beboerne mener derfor, tilbuddet opfordrer til mere druk - og dermed mere vold.

»Det er ikke underligt, at der er slåskampe og knivoverfald i St Helens. Folk kommer bare til at drikke så meget, som de kan, til den pris,« skriver en kvinde i en Facebook-gruppe for beboere i St Helens.

LÆS OGSÅ: GUIDE: Sådan lever du billigt på festival

Hun er ikke den eneste modstander af tilbuddet. Flere finder det uansvarligt af ejerne at sælge så billig alkohol.

»Nej, nej, nej. Flere overfald i byen - lige hvad vi mangler,« skriver en anden beboer. En tredje henviser til en dørmand ved navn Danny Fox, som i fjor blev stukket ihjel på samme gade som Bonkers Bar.

»Billig alkohol = mere vold - det er sandheden. Som om der ikke allerede foregår nok med barer, der har åbent til klokken fem om morgenen. Det er en joke, lad os se, hvor længe der går, før en anden bliver dødeligt såret.«

Der er dog også beboere, som støtter baren:

»I jamrer alle over, at byen er i tilbagegang. Nogen åbner en ny bar, der kommer til at lave omsætning for byen samt skabe jobs, og I jamrer alle stadig.«

LÆS OGSÅ: Nu kan du betale for dine drinks med bitcoins

En anden påpeger, at der ingen bevist sammenhæng er mellem vold og billige drinks, og tilføjer:

»Den her bar kommer ikke til at få folk til at slås. Hvis de gerne vil slås, kommer de til at slås. Slåskampe sker i London, hvor det koster 50 kroner for en drink, gør de ikke?«

Bonkers' svar på kritikken lyder på, at de har gjort alt, hvad de kan, og at hverken Byrådet, licensudvalget eller politiet har haft et problem med tilbuddet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx