Af - 17/01-16 17:11

16-årig pige død af kvælersex på hotel: Nu skal kæresten i fængsel16-årig pige død af kvælersex på hotel: Nu skal kæresten i fængsel

En 22-årig er dømt for uagtsomt manddrab, efter hans 16-årige kæreste døde under parrets kvælersex.

Bildstrecke im Grossformat »

Helsingborg

Det endte fatalt, da et ungt par sidste sommer lejede sig ind på et hotel i den svenske by Helsingborg for at dyrke sex, skriver den svenske avis Lokaltidningen.

Den kun 16-årige pige og hendes 22-årige kæreste havde ikke kendt hinanden særlig længe, og det nyforelskede par var fulde, da de kom til hotellet.

21-årig svensk kvinde forsvandt på løbetur: Formodes dræbt
21-årig svensk kvinde forsvandt på løbetur: Formodes dræbt

På hotelværelset dyrkede parret kvælersex, der resulterede i, at den unge kvinde mistede bevidstheden og efterfølgende døde.

Sagen har netop været for ved Byretten i Helsingborg, og den 22-årige mand er nu dømt skyldig i groft uagtsomt manddrab, da retten finder det bevist, at den 16-årige pige døde af parrets kvælersex. Straffen er fængsel i et år og fire måneder.

Ung kvinde fundet død i havnebassin
Ung kvinde fundet død i havnebassin

Retten mener, at den 22-årige burde have forstået, hvilke risici den farlige sexleg kunne have, og at kvinden havde givet sit samtykke er ikke nok til, at manden skal fritages for ansvar, hedder det.

- Manden frikendes for anklagen om mishandling, da det ikke kan bevises, at manden havde til hensigt at skade kvinden eller gøre hende bevidstløs, siger rådmanden Karoline Fridolf i en pressemeddelelse.

Tragisk: Rumænsk pige død, fordi hun jagtede den ultimative selfie
Tragisk: Rumænsk pige død, fordi hun jagtede den ultimative selfie

- Omstændighederne i den udøvede kvælersex har gjort, at manden har været i en situation, hvor der fra hans side er blevet krævet særlig opmærksomhed. At han samtidig var påvirket af alkohol og også er skyldig i andre lovovertrædelser af alvorlig karakter, såsom bevidst ikke at se på kvinden, har betydet, at byretten dømte forbrydelsen som grov, siger Karoline Fridolf.

Manden mistede sit job på grund af hændelsen. Noget, som retten har taget i betragtning ved fastsættelsen af ​​længden af hans ​​fængselsstraf. Han blev samtidig dømt til at betale en erstatning på 171.309 svenske kroner til pigens pårørende.

LÆS OGSÅ: Ung kvindes mystiske død skyldes kraftig infektion

LÆS OGSÅ: Sverige: En død og to såret efter knivangreb

LÆS OGSÅ: Svensk politi: Gerningsmanden ved skoleskyderi er død

LÆS OGSÅ: Søster i sorg: Martin er fundet død i Sverige

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx