Af - 28/09-14 15:44

Seje strømere stopper trafikken for at redde romantisk frieriSeje strømere stopper trafikken for at redde romantisk frieri

Et romantisk øjeblik var lige ved at blive tabt på gulvet, da en vielsesring forsvandt mellem brædderne på berømt bro. Men så trådte politiet til.

Bildstrecke im Grossformat »

Øjeblikket var planlagt ned til mindste detalje. Olivia Fader og hendes kæreste Mal Zee ville hænge en hængelås på rækværket på Brooklyn Bridge, som så mange andre par har gjort før.

Men Mal, den ene halvdel af det canadiske par, havde planlagt lidt mere end bare en gåtur på den berømte bro.

Da parret fandt et passende sted at hænge låsen op, trak Mal Zee en identisk hængelås frem fra tasken, men med den store forskel, at der var en diamantring sat fast i låsen.

Det romantiske øjeblik blev dog erstattet af en panisk scene, da låsen sprang op og ringen faldt mellem broens brædder og landede 10 meter under parret på en platform.

Men heldigvis kom politiet parret til undsætning.

- De (politibetjentene red.) var først forvirrede, men snart forstod de vores problem og lovede at få ringen tilbage til os, hvis de kunne, skriver Olivia Fader på parrets blog.

Politibetjentene kom hurtigt tilbage - efter at have stoppet trafikken på broen og hentet ringen - så frieriet kunne fortsætte.

Denne gang skete det dog med asfalt under fødderne - men det blev det ikke mindre romantisk af.

- Mal spurgte mig, om jeg ville gifte mig med hende. Hun sagde, at siden den gang jeg valsede hen mod hende i et supermarked, ændrede noget sig i hende, og hun ville ikke andet end at vågne op ved siden af mig resten af sine dage, skriver Olivia på bloggen.

Det er næsten overflødigt at skrive, at Olivia sagde ja til Mal.

En bro er ikke det eneste sted, der kan tage pusten fra et frieri. Det oplevede dette par tidligere på måneden:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Anna Due afslører: Derfor er jeg med...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Amalie overvejer at tage et stort...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx