Af - 28/07-16 21:04; Opdateret: 28/07-16 22:19

Dommedagsprofeter varsler: Verden går under I MORGEN!Dommedagsprofeter varsler: Verden går under I MORGEN!

Hvis du har nogle vigtige gøremål, så se hellere at få dem gjort.

storybild

(Billede: Scanpix/Iris)

Adskillige dommedagsprofeter har i århundreder - hvis ikke årtusinder - proklameret, at verden snart går under. Indtil videre har de dog heldigvis alle sammen taget fejl.

Men en kristen gruppe, der kalder sig End Time Prophecies, mener nu at vide, at de kender den præcise dato for Jordens endeligt: Fredag den 29. juli 2016. Altså i morgen!

Den dag jorden gik under - fem dommedagsprofetier
Den dag jorden gik under - fem dommedagsprofetier

Gruppen forklarer i en 17 minutter lang YouTube-video, der er blevet set næsten fem millioner gange, at det er et igangværende såkaldt polar-flip, der forårsager dommedag.

- Polar-flippet vil få stjernerne til at flyve hen over himlen, og vakuumet der opstår, når de trækker Jorden med sig, vil hive atmosfæren med langs jorden i et forsøg på at følge med, hvilket forårsager det, der kaldes en ‘rullesky’, siger en monoton, computergenereret kvindestemme i videoen, der er akkompagneret af en masse primitive computeranimationer og en lang række henvisninger til Biblen.

Ifølge det amerikanske rumagentur Nasa er det såkaldte polar-flip et reelt fænomen. Det betyder, at Jordens magnetiske nordpol flytter sig gradvist på grund af flydende jern inde i kernen af vores planet.

Den magnetiske nordpol har flyttet sig mere end 600 meter, siden man begyndte at måle det, men netop i disse dage skulle den rykke sig ekstra hurtigt - og det er altså det faktum, End Time Prophecies tager udgangspunkt i, skriver Inquisitr.

Ny forskning: Disse KÆMPE kometer kan true alt liv på jorden
Ny forskning: Disse KÆMPE kometer kan true alt liv på jorden

Nasa mener imidlertid ikke, at polar-skiftet er nogen som helst grund til dommedagsprofetier:

- Mens de forhold, der forårsager polar-skift ikke er helt forudsigelige …, er der intet i millioner af års geologiske data der tyder på, at nogen dommedags-scenarier forbundet med et polar-skifte bør tages seriøst, skriver rumagenturet på sin hjemmeside.

Vælger man alligevel at tro på End Time Prophecies’ forudsigelser, så er det værd at bemærke, at de før har taget fejl.

Den selvsamme gruppe påstod ifølge USA Today, at Jorden ville blive ramt af en kæmpe asteroide tilbage i maj - og at Barack Obama i juni ville afsløre, at han i virkeligheden var Satan selv, hvilket vistnok ikke er sket endnu.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx