Af - 11/06-16 08:12

Autistisk pige græd ned i sin fødselsdagskage: Men i år ændres altAutistisk pige græd ned i sin fødselsdagskage: Men i år ændres alt

Over 138.000 personer har på to døgn vist deres støtte til denne autistiske pige, som godt kan begynde at glæde sig til sin fødselsdag i næste måned.

storybild

Den 18-årige autistiske pige Hallee Sorensen fejrede sidset rår sin 18-års fødselsdag mutters alene i et bowlingcenter. Når hun fylder 19 år i næste måned bliver hun helt sikkert oversvømmet med fødselskort og gaver. (Billede: Rebecca Lyn / facebook)

Tusindvis af facebook-brugere vil sikre, at en 18-årig autistisk pige, som sidste år græd ned i sin fødselsdagskage, fordi ingen af hendes klassekammerater og venner kom til hendes fødselsdagsfest, får en uforglemmelig fødselsdag, når hun fylder 19 år i juli. Det skriver Metro.uk.

I dag har 'Emil fra Lønneberg' fødselsdag - kan du genkende ham?
I dag har 'Emil fra Lønneberg' fødselsdag - kan du genkende ham?

Det er amerikanske Rebacca Lyns billede af sin 18-årige, autistiske kusine Hallee Sorensen, der er gået viralt på facebook. På billedet sidder Hallee mutters alene i et bowlingcenter på sin 18-års fødselsdag sidste år. Hun havde inviteret klassekammerater og venner på is og lagkage, men ingen dukkede op.

- Min kusine er en smuk ung kvinde, som altid vil have et barns sind...så I kan nok forestille jer, at hun var knust, hun var mere end ked af det, hun var såret. Men I kan hjælpe med at gøre dette års fødselsdag fantastisk!!, skriver Rebacca Lyn i sin post under billedet og opfordrer folk fra nær og fjern til at sende et fødselsdagskort.

Christine fik overført 22 millioner ved en fejl - se hendes vanvittige indkøbsliste
Christine fik overført 22 millioner ved en fejl - se hendes vanvittige indkøbsliste

Hun tilføjer:

- Det vil også betyde meget for hendes mor. Som I kan forestille jer, knuser det en mors hjerte at se sit barn græde ned i sin fødselsdagskage. Hvis der er nogen, der fortjener en god fødselsdag, er det denne pige.

Ville glæde kæresten og fjerne uønsket kønsbehåring: Men ALT gik galt
Ville glæde kæresten og fjerne uønsket kønsbehåring: Men ALT gik galt

Siden Rebecca Lyn i tirsdags postede billedet og sin opfordring til at sende et godt gammeldags fødselsdagskort med posten til Hallee, er opslaget blevet delt mere end 138.000 gange, og facebook-brugere i hobetal melder sig klar til at sende Hallee alt fra fødselsdagskort over smykker til t-shirts.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx