Af - 02/03-14 12:11; Opdateret: 02/03-14 12:21

84-årig kvinde vinkede til skolebørnene hver dag: En dag tog de fusen på hende84-årig kvinde vinkede til skolebørnene hver dag: En dag tog de fusen på hende

En ældre canadisk kvinde vinker til børnene på vej til og fra den lokale skole – og så laver hun velgørenhedsarbejde. Det besluttede eleverne sig for at takke hende for.

I den lille by Comox i provinsen British Columbia på den canadiske vestkyst bor 84-årige Tinney Davidson. Hun ser ganske almindelig ud, men for eleverne på Highland Secondary School er hun ikke en hvilken som helst gammel dame.

Hver dag vinker hun nemlig til de flere hundrede skoleelever, der kommer forbi hendes hus på vej til og fra skole, og det har gjort stort indtryk på børnene.

Grov australsk anti-pjække video giver kæmpe chok
Grov australsk anti-pjække video giver kæmpe chok

- Jeg tænkte, at hvis de kigger ind, så vinker jeg tilbage, og sådan startede det, fortæller Tinney Davidson i et indslag på den lokale tv-station Chek, som du kan se over artiklen.

- Jeg elsker det, og de lader også til at kunne lide det. Det har været et par sjove år, fortæller hun om traditionen, der begyndte tilbage i 2007, hvor Tinney Davidson flyttede ind i byen Comox sammen med sin mand, der dog er død i mellemtiden.

- I begyndelsen var det ret mærkeligt, fortæller en elev til tv-stationen – men nu vinker alle eleverne tilbage til den 84-årige dame.

Var venlig mod gammel dame – mistede 3,4 mia. kr.
Var venlig mod gammel dame – mistede 3,4 mia. kr.

Og de sætter så meget pris på det, at de inviterede hende på besøg på deres skole på Valentinsdag og gav hende en stor oplevelse. Det var i hvert fald en overvældet og tårevædet Tinney Davidson, der tog imod elevernes klapsalver og Valentinsvideoer. Se selv i klippet over artiklen.

Ifølge lokalavisen Comox Valley Record var det læreren Charlotte Hood-Carter, der fik arrangeret, at Tinney Davidson blev inviteret til skolens fællessamling på Valentinsdag. Det skete efter, at et barn, Hood-Carter underviste i matematik, fortalte om hvordan Tinney Davidson laver og sælger hatte for at samle penge ind til kræftramte.

Kræftramte føler sig udnyttet af narkodømt
Kræftramte føler sig udnyttet af narkodømt

Den 84-årige velgører har ifølge lokalavisen doneret hvad der svarer til næsten 3.000 kroner til det lokale hospital St. Joseph's i kølvandet på, at hendes eget barnebarn fik kræft – og overlevede.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx