Af Laura Rode Nygaard - 05/12-17 07:56; Opdateret: 05/12-17 10:20

Harry og Meghan vækker opsigt: - Det er tydeligvis et brud på den kongelige etiketteHarry og Meghan vækker opsigt: - Det er tydeligvis et brud på den kongelige etikette

Selvom briterne er nærmest lige så forelskede i Meghan Markle, som prins Harry er, så er der altså bare ingen der slår hendes kommende husbond i hengivenhed.

storybild

Britain's Prince Harry and his fiancée US actress Meghan Markle pose for a photograph in the Sunken Garden at Kensington Palace in west London on November 27, 2017, following the announcement of their engagement. Britain's Prince Harry will marry his US actress girlfriend Meghan Markle early next year after the couple became engaged earlier this month, Clarence House announced on Monday. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS (Billede: DANIEL LEAL-OLIVAS)

Siden han første gang viste sig offentligt med den amerikanske skuespiller, har hans kærlighed til den kommende prinsesse været så tydelig, at det britiske folk er begyndt at bemærke det.

Da parret mandag trådte frem foran et talstærkt pressekorps ved Kensington Palace og annoncerede deres forlovelse, gav de kun slip på hinandens hånd kortvarigt for at vise forlovelsesringen frem. Under hele seancen knugede den 36-årige amerikaner sig til sin forlovedes arm, mens deres brede smil tydeligt viste, at de havde glædet sig til offentligt at skilte med deres kærlighed.

(Billede: TOBY MELVILLE)

Og det er blevet bemærket af landsmændene. På Twitter vælter det ind med hyldest til det 'folkelige' par.

'Så glad for at se, den kærlighed I deler med hinanden. De blikke, I sender hinanden, I holder i hånd og holder jer fra den slags 'vi-skal-ikke-røre-hinanden', som tidligere forventet blandt kongelige. BRAVO! Mere af det, Harry og Meghan,' skriver Twitter-brugeren Sakina Jah.

Prinsens fortid får eksperter til at slå alarm: Det er 'en kæmpe sikkerhedsrisiko'
Prinsens fortid får eksperter til at slå alarm: Det er 'en kæmpe sikkerhedsrisiko'

Prins Harry afslører detalje fra privatlivet: Så lidt kendte parret til hinanden
Prins Harry afslører detalje fra privatlivet: Så lidt kendte parret til hinanden

'Det er tydeligvis et brud på den kongelige etikette. Jeg bryder mig ikke om det... JEG ELSKER DET,' skriver en anden ifølge norsk TV 2, som også har talt med kongehusekspert Kjell Arne Totland.

Prins Harry og Meghans forårsbryllup: Nu er der nye detaljer
Prins Harry og Meghans forårsbryllup: Nu er der nye detaljer

Efter forlovelsen med Harry: Derfor kan Meghan aldrig blive prinsesse
Efter forlovelsen med Harry: Derfor kan Meghan aldrig blive prinsesse

»De seneste 10-15 år har vi set en ændring hos de yngre kongelige. Vores eget kronprinspar har ligeledes været søde til at vise samhørighed og kommer også hånd i hånd til officielle begivenheder,« siger han til mediet, men tilføjer, at især i det britiske Kongehus er det ganske nyt, da storebror prins William og hans hustru, hertuginde Kate, sjældent viser fysisk nærhed.

(Billede: NIGEL RODDIS)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flaskekast, spyt og slag: Unge piger...
bt.dk
Søvnproblemer? Disse stresssymptomer...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx