Af Ritzau - 16/11-15 10:27; Opdateret: 16/11-15 12:32

Et minuts stilhed for Frankrig klokken 12Et minuts stilhed for Frankrig klokken 12

Udenrigsministeriet oplyser på Twitter, at der vil være ét minuts stilhed over hele Europa mandag klokken 12.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Ofrene for fredagens skudattentater i Paris vil blive mindet ved et minuts stilhed over hele Europa mandag klokken 12. Det oplyser Udenrigsministeriet på Twitter.

- 1 minuts stilhed over hele Europa i dag kl. 12.00 for at mindes ofrene for fredagens terrorangreb i #Paris #ParisAttacks, skriver Udenrigsministeriet.

Søndag aften var flere end 15.000 mennesker samlet foran den franske ambassade i København for at mindes de 129 personer, der blev dræbt under angrebene i Paris, som terrororganisationen IS har taget skylden for. Derudover blev 350 personer såret - heraf 99 alvorligt.

Mindehøjtideligheden i København var arrangeret af en række danske ungdomspartier, som havde inviteret blandt andre musikere, Frankrigs ambassadør og statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

- Angrebet på Paris - byernes by, lysenes by, kærlighedens by - var et angreb på os alle. Det fylder os med lige dele sorg og vrede. Forfærdelse og afsky, lød det fra statsministeren, som opfordrede til at stå sammen "for frihed og mod ekstremisme".

Siden fredagens angreb er der foretaget flere end 150 razziaer Frankrig, har Frankrigs premierminister, Manuel Valls, oplyst ifølge Reuters.

Syv gerningsmænd blev dræbt under massakren, men ifølge de franske myndigheder var der tre angrebshold, og det kan betyde, at der er gerningsmænd på fri fod.

/ritzau/

Europas aktiemarkeder oplever fald efter weekendens terrorangreb
Europas aktiemarkeder oplever fald efter weekendens terrorangreb

Kristian Jensen: Assad er ikke en del af løsningen mod IS
Kristian Jensen: Assad er ikke en del af løsningen mod IS

Efter terror i Paris: DBU skærper sikkerheden i Parken
Efter terror i Paris: DBU skærper sikkerheden i Parken

Madonna trodser terror: Derfor spiller hun i Herning i aften
Madonna trodser terror: Derfor spiller hun i Herning i aften

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx