Af - 03/04-16 16:55

Her må unge ikke spise på McDonalds, hvis de er under 18 årHer må unge ikke spise på McDonalds, hvis de er under 18 år

Unge under 18 år er fremover blevet nægtet at spise inde i en McDonalds restaurant. For at komme ind skal de være ledsaget af en voksen over 18 år.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter ballade fra teenagere har en bestyrer i England forbudt unge at spise i sin McDonalds restaurant om aftenen. Se nogle lidt sødere og sjove oplevelser fra fastfood-kæden her i galleriet.

Larmende, rygende og truende unge har fået en McDonalds restaurant i London til at forbyde adgang for unge under 18 år om aftenen, hvis ikke de er ledsaget af en voksen.

Det skriver Metro.

GALLERI: 15 HELT skøre øjeblikke fra McDonald's
GALLERI: 15 HELT skøre øjeblikke fra McDonald's

Restauranten fik nok og har nu forbud de unge at spise indenfor om aftenen, efter at flere unge har været truende over for både ansatte og kunder - og efter at de også har raseret restauranten.

- Tidligere har store grupper ødelagt vinduerne ved at smide sten på dem og også ødelagt møblerne inden for. Teenagerne har endda hældt sodavand ud over vores ansatte, fortæller den unavngivne bestyrer af restauranten, ifølge Metro, til Sutton Guardian.

Drenge anholdt for McDonald's-røverier i Trekantsområdet
Drenge anholdt for McDonald's-røverier i Trekantsområdet

Han fortæller derudover, at der også var nogle, der røg narkotika indenfor, hvilket gjorde nogle forældre med små børn utrygge. Derfor har restauranten altså nu taget skridtet og nægtet unge under 18 år at spise indenfor mellem kl. 12.00-20.00.

Nogle forstår dog ikke bestyrerens drastiske skridt.

Hjertevarmende: McDonald's-ansat mader handicappet kunde
Hjertevarmende: McDonald's-ansat mader handicappet kunde

- Jeg kan forstå, at der er behov for at fortælle nogle, at de skal spise udenfor, men de havde altså ikke gjort noget. Det er diskrimination, der redder alle teenagere over én kam, for Caroline Bray til Sutton Guardian om sin søn, der blev sendt udenfor for at spise.

LÆS OGSÅ: McDonald's beskyldes for magtmisbrug i egne rækker

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Annette Heick: Jeg hader at indrømme...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx